Стани участник в 18-ите Дни на предизвикателствата!

Сподели своята история със съмишленици от голямата ни сцена!

0
 

Сподели

Shares

За всички, които нетърпеливо очакват следващото издание на „Дни на предизвикателствата“, имаме много добра новина! 2023 година ще е белязана от благодатен прецедент – Дни на предизвикателствата ще се проведат за втори път през годината – между 5 и 7 декември!

С това любимият ни фестивал за спортове на открито, устойчив начин на живот, туризъм и екология се завръща в оригиналния си формат в края на есента!

"Дни на предизвикателствата", 18 издание
„Дни на предизвикателствата“

Очаква ни нова зареждаща порция срещи с вдъхновяващи личности, вълнуващи пътувания до далечни дестинации, чрез силата на приключенското кино и много полезни дискусии, по важни за аутдор общността теми, с градивни идеи за развитие.

„2023 година е богата на кризи и предизвикателства. Вярваме, че е и годината на завръщане към епични лични приключения, соло или споделени с приятели, докосване до непознати кътчета от природата на България или света, запомнящи се хора и каузи.“ – споделят организаторите.

В рамките на 18-ото издание на „Дните“ ще имате реална възможност изживените от Вас моменти да станат публично достъпни.

Организаторите на Дните отново ще приветстват вашите видео и документални материали, разказващи грабваща история, която нямате търпение да споделите с широка аудитория от съмишленици от голямата сцена на събитието.

Материалите, с които кандидатствате, трябва да отговарят на следните изисквания:

Качество на заснемане/ видео формат Full HD mp4
Дължина на видеото/презентацията: предимство ще имат видеа до 13-14 мин. продължителност
Текст – анотация, който представя накратко вашата кандидатура.
По възможност: снимки (snapshots) с качество за широкоформатен печат.

Четири причини да участвате:

  • Ще имате възможността да споделите проект или приключение с ентусиазирана публика;
  • Ще добиете увереност с реален сценичен опит;
  • Ще имате шанса да се запознаете с потенциални партньори и спонсори;
  • В случай, че изпратите вашето предложение още на ниво проект, т.е. още преди осъществяването му, ще имате шанса да бъдете одобрени от партньора на Дните –  SUBARU Bulgaria за безплатно предоставяне на наем на автомобил и гориво по време на пътешествието.

С предимство ще се ползват проектите на територията на България, но ще бъдат разгледани и кандидатури за чужбина. За да попаднете сред разгледаните кандидатури, е необходимо да предоставите информация кога планирате осъществяването на проекта.

Краен срок за заявяване на участие за всички кандидатури (в проект и вече осъществени) – 15 септември 2023 г. на мейл lubo@odysseia-in.com

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.