В свежата прегръдка на лятото: Ботаник х 2

Пълноценна почивка, нощен живот, спорт и пространство за работа на едно място!

0
 

Сподели

Shares

Бар Ботаник

Добре познатото ни чудно местенце за релакс край морския бряг бар „Ботаник“ отново е там – до-мо-ре-то! И мо-ре-то е до не-го. Обаче…

Непредвидени обстоятелства налагат неговото преместване. Но както се казва – когато съдбата ти даде лимон,… направи си нов коктейл.

бар „Ботаник“И така, любимият ни бар, предлагащ най-свежите авторски коктейли в района, не само се мести, но се и клонира. Правилно разбра – бар „Ботаник“ вече не е един, а два.

„Ботаник плажЪ“

Първият от тях се казва Ботаник плажЪ и ще го откриеш съвсем близо до предишната локация – на 500 м в посока къмпинг „Градина“. Освен че запазва всички добре познати ни вълшебства, барът ще има и страхотна кухня. Дано добре си поработил над лятното си тяло, защото там изкушенията ще са много!

бар „Ботаник“

Премести офиса си на морето

Ако си избрал да работиш от плажа, ти си на точното място. Да, както и преди в бар „Ботанаик“, така и в „Ботаник плажЪ“ ще можеш да съчетаеш работата с почивката си в специално обособена зона за това. Съвсем близо до страхотните коктейли и студени бири имаш на разположение офис зона със седящи места, маси, контакти и Wi-Fi. Това не е всичко – офис пространството е с изглед към морето! В същото време можеш изцяло да разчиташ на детския кът, където спокойно да повериш наследниците си и да ги оставиш да се забавляват на воля.

 

 The botanic spot
The botanic spot

The botanic spot

Тук идва ред на изненадата. Второто място се нарича The botanic spot. То е създадено съвместно с Da Spot Bar (откъдето идва и името) и те очаква в най-северната точка на централния плаж в Лозенец. Съвсем близо е до любимо място за сърфисти, със сърф училище, така че в добавка към всичко казано по-горе, ще откриеш и чудесни условия за практикуване на любимия спорт.

 The botanic spot
The botanic spot

Оставяме на теб нелеката задача да избереш къде да ги посетиш, а домакините са се запасили добре с най-важното, което да ти предложат: свежи коктейли и много добро настроение и отношение!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.