Свободата да избираш…. ВЪЗДУХ @ club MIXTAPE 5

0


Дата на събитието: 14.11.2011

Сподели

Shares

СВОБОДАТА ДА ИЗБИРАШ...“ВЪЗДУХ” @ club *MIXTAPE 5* | 19:00 | 14.11

По покана на чилийската марка спортни дрехи Lippi, в понеделник 14 ноември, club *MIXTAPE 5* ще приюти едни от най-„откачените“ хора, които не само „гонят“ вятъра, но успяват и да го уловят, за да постигнат мечтите си. Ветроходство, парапланеризъм и скайдайвинг – са трите спорта, които ще бъдат представени през призмата на Lippi.

Специални гости на събитието ще бъдат хората от „Вятър и вода“ (www.vetrohodstvo.com), клуб „Лети независим“ (www.sky-camp.com) и Зори Неделчева от Exit Point (www.skydive.bg), която е един от младите ентусиасти парашутисти в България. Родриго Фика, едно от най-известните рекламни лица на Lippi, ще бъде почетен гост и ще открие вечерта на „Свободата да избираш“.

Освен последната колекция на Lippi Outdoor, събитието ще представи и фестивала на свободния полет „Въздухария“ 2011. Множество небесни прозорци ще се отворят по стените на клуба, за да покажат най-добрите „сини“ фотографии на въздухарите от фестивала, провел се в Сопот през септември. Посетителите буквално ще бъдат въвлечени в тандемни полети и ще имат възможност, там на място, да гласуват за снимката, която най-много им харесва. Ще бъдат отличени само три кадъра – по един в категориите „Прелет“, „Акро полет“ и „Панорамен полет с пилот и парапланер“. Наградите ще връчи клуб „Лети независим“ – офциален организатор на „Въздухария“.
Конкурсът за най-въздухарска снимка и/или видео от тазгодишния фест все още не е приключил. “Обективни” попадения ще се приемат до 10.11.11 на vazduharia@sky-camp.com.

Освен „крилата“ декорация, Lippi ще покаже и няколко видео материала, представящи плаването с лодка клас ЯЛ-6 (един от най-популярните ветроходни съдове в България); парапланеризъм и скайдайвинг. Ще се обсъждат възможностите за практикуването на тези спортове, както и начините за набавяне на екипировка.

Слезте на земята и излезте от водата в понеделник, 14 ноември. Lippi Outdoor влиза на закрито, за да ви позабавлява заедно с най-свободомислещите хора в България. Небето е границата, в мисълта е полета. Избери сам.

вход: свободен
старт:
19:00

с подкрепата на:
Chergari Ltd. (www.chergari.com)
Lippi Outdoor (www.lippioutdoor.com)
Airboard Bulgaria (www.airboardbulgaria.com)
club *MIXTAPE 5*

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.