Включете се в конкурса “Защо харесвам тази хижа” и спечелете незабравим уикенд със Subaru

Станете част от кампанията “Хижа на годината”, като сами популяризирате любимото си място!

1
 

Сподели

Shares
Конкурс "Защо харесвам тази хижа"
Конкурс „Защо харесвам тази хижа“, фотография: Виктор Троянов

Kампанията “Хижа на годината” цели преди всичко да популяризира отдиха сред природата и да насърчи развитието на туристическите обекти. Ето защо ви каним освен да гласувате за любимата си хижа, да я подкрепите и като самите вие се включите в съпътстващия кампанията конкурс “Защо харесвам тази хижа”. Разкажете ни вашата хижарска история, а ние ще ви се отблагодарим с вълнуваща награда – уикенд в избрана хижа със Subaru XV!

КАК ДА УЧАСТВАТЕ
За да участвате, трябва да просто да ни изпратите ваша авторска фотография на любимата ви хижа, която я представя в най-добрата ѝ светлина, придружена от кратък свободен текст защо харесвате точно нея. Предложенията си можете да изпращате на magazine360mag.bg до 15 септември 2023 г.

Конкурс "Защо харесвам тази хижа"
Конкурс „Защо харесвам тази хижа“, фотография: Виктор Троянов

ОЦЕНЯВАНЕ
До 20 септември 2023 г. жури, съставено от екипа на 360mag.bg и партньорските организации на кампанията “Хижа на годината” ще разгледа изпратените фотографии и текстове и ще ги оцени по тяхната естетична и емоционална стойност.

НАГРАДАТА
Трите най-добри предложения ще спечелят уикенд със Subaru в хижа на БТС по избор. Наградата включва автомобил Subaru XV, пълен резервоар с гориво и ваучер за нощувка в избраната от вас хижа.

Победителите ще бъдат обявени на 20 септември 2023 г. на страницата на конкурса, а екипът ни ще се свърже с тях допълнително.

Включете се в кампанията за популяризирането на българските хижи сега! 

Сподели

Shares

1 коментар

  1. Съжалявам не мога да ви изпратя снимка. Нямам трезвена снимка в хижа… Но мога да ви кажа къде съм си изкарал чудесно Първата ми хижа беше Божур над Г.Оряховица , по-късно Грамадлива , Българка, Извора (няколко пъти), хижа Дюля …но това беше преди 20г. Последните ми хижи бяха Плевен миналата година и Партизанска песен ….

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.