Включете се в конкурса “Защо харесвам тази хижа” и спечелете незабравим уикенд със Subaru

Станете част от кампанията “Хижа на годината”, като сами популяризирате любимото си място!

1
 

Сподели

Shares
Конкурс "Защо харесвам тази хижа"
Конкурс „Защо харесвам тази хижа“, фотография: Виктор Троянов

Kампанията “Хижа на годината” цели преди всичко да популяризира отдиха сред природата и да насърчи развитието на туристическите обекти. Ето защо ви каним освен да гласувате за любимата си хижа, да я подкрепите и като самите вие се включите в съпътстващия кампанията конкурс “Защо харесвам тази хижа”. Разкажете ни вашата хижарска история, а ние ще ви се отблагодарим с вълнуваща награда – уикенд в избрана хижа със Subaru XV!

КАК ДА УЧАСТВАТЕ

Конкурсът е завършил. Може да се запознаете с победителите от следната статия: Кои са победителите в конкурса „Защо харесвам тази хижа“ 2023?
Може да се включите в актуалния конкурс, като следите информацията на страницата на кампанията.

Конкурс "Защо харесвам тази хижа"
Конкурс „Защо харесвам тази хижа“, фотография: Виктор Троянов

ОЦЕНЯВАНЕ
До 20 септември 2023 г. жури, съставено от екипа на 360mag.bg и партньорските организации на кампанията “Хижа на годината” ще разгледа изпратените фотографии и текстове и ще ги оцени по тяхната естетична и емоционална стойност.

НАГРАДАТА
Трите най-добри предложения ще спечелят уикенд със Subaru в хижа на БТС по избор. Наградата включва автомобил Subaru XV, пълен резервоар с гориво и ваучер за нощувка в избраната от вас хижа.

Победителите ще бъдат обявени на 20 септември 2023 г. на страницата на конкурса, а екипът ни ще се свърже с тях допълнително.

Включете се в кампанията за популяризирането на българските хижи сега! 

Сподели

Shares

1 коментар

  1. Съжалявам не мога да ви изпратя снимка. Нямам трезвена снимка в хижа… Но мога да ви кажа къде съм си изкарал чудесно Първата ми хижа беше Божур над Г.Оряховица , по-късно Грамадлива , Българка, Извора (няколко пъти), хижа Дюля …но това беше преди 20г. Последните ми хижи бяха Плевен миналата година и Партизанска песен ….

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.