The Silver Shine се завръщат в БългарияДата на събитието: 07.11.2011
0

Сподели

Shares

Сайкобили пънк-рокендрол маниаците The Silver Shine от Унгария се завръщат в страната ни на 7-ми ноември.

Krista Cat и червено-черният й контрабас, Ati Edge с психарските китарни резачки и ритъмът на бандата Furo правят втора серия на турнето си в подкрепа на новия им албум “Saint or Sinner“. Понеделник вечер, на 7-ми ноември те ще свирят в клуб “Swingin’ Hall” (София, бул. Драган Цанков 8) и лудницата ще бъде 100%-ова.

Този път в това се забърква и ветерантът на българската рокендрол сцена и един от хората, които са може би от първите докоснали се до тези мръсни музикални стилове в България – Longevilo a.k.a. Иво Дългия. Познат на няколко поколения музикални фенове в страната ни и стоящ зад стотици партита и серия успешни гостувания на чужди банди, той ще подгрее The Silver Shine и ще поддържа жегата след като те се уморят да свирят. Longevilo ще започне да ни стърже главите точно в 20:30 часа.

А The Silver Shine… трудно е да бъдат описани на живо, но е факт, че всеки дошъл на предните им концерти (дори и попаднал случайно и без никаква връзка с подобен стил музика) не спира да говори за бандата и е крайно впечатлен от тях.

Доказват го и фактите, че освен вече супер популярни в цяла Европа, те свириха в САЩ, а по-късно направиха и двуседмично турне в Бразилия.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.