Десетилетие музика с AD Noiseam и H.M.S.U.

0


Дата на събитието: 29.10.2011

Сподели

Shares

Наречете го breakcore, dubstep, electronica – няма значение, елате да отпразнувате десет години добра електронна музика с AD Noiseam и H.M.S.U.

Десетилетие електронна музика с AD Noiseam и H.M.S.U.

На 29-ти октомври в столичния партицентър 4КМ феновете на електронния звук ще имат възможността да присъстват на парти по случай десетгодишнината на лейбъла AD Noiseam. След като Ad Noiseam отпразнува рождения си ден с взривяващи партита в Германия, Холандия, Финландия, Ливан, Франция и Белгия, сега е време да го стори подобаващо и в България. По време на партито ще можете да закупите и албума нa Balkansky & Loop Stepwalker – Adhesion за Ad Noiseam, който ще бъде представен за първи път пред публика.

Главната цел на AD Noiseam е да издава интересна музика от разнообразни стилове. Предимно съсредоточен върху елекротнната музика, лейбълът е издал множество албуми в стилове като clicks’n’cuts, breakcore, drones, IDM, jazz и dubstep. Ad Noiseam определено е уникален по рода си лейбъл. За 10 години от съществуването си той успява да издаде някои от най-добрите албуми и сингли на артисти, като End User, Bong Ra, Hecq, Broken Note, Niveau Zero, Dj Hidden, Kilimanjaro Darkjazz Ensemble, King Cannibal, Matta, The Teknoist и много други. Освен с издаването на музика, Ad Noiseam се занимава и с дистрибуцията, както на собствените си, така и на чужди издания, изпращайки дискове и плочи по целия свят.

Продажбата на билети стартира на 1-ви октомври в магазините: 4:20 Shop (ул. Пиротска 61, София), BreakPoint (ул. Гурко 72, София), Сняг (ул. Хан Аспарух 16, София), OnlineTrading (бул. Цар Борис III 93-95, София) както и онлайн и за останалата част от страната в мрежата на EVENTIM. Предварителната цена на билетите е 15 лв. (8 Euro), а на входа – 20 лв. (10 Euro). Краен срок за продажба на билети – 28 oктомври 2011.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.