Най-модерните модели обувки New Balance

0
 

Сподели

Shares

New Balance 530

Стрийтуеърът обожава ретро естетиката. В момента топ е духът на 90-те и началото на XXI-ви век. Серията New Balance 530 е страхотен пример за осъвременен вариант на естетиката от този период. Фасонът „dad shoes“ се отличава с масивност с пачуърк структура, която определено привлича погледа. Моделът е вдъхновен от тенденциите от 90-те, но се отличава с модерни решения. Пример за това е технологията Abzorb в подметката, която абсорбира и разсейва енергията, генерирана, когато обувката докосва настилката. Маратонките New Balance идеално допълват небрежните градски сетове. Ще подхождат на оувърсайз тениски или суичъри и байкър шорти. Можеш и да заложиш на карго панталони и къс топ или рокля с тънки презрамки.

New Balance 574

Любителите на не особено екстравагантния дизайн, със сигурност ще се зарадват на серията New Balance 574. Ретро рънинг дизайнът, съчетани с модерни акценти, създават идеално цяло, което ще бъде ярък акцент в ежедневните сетове. Универсалният фасон и многото цветове гарантират, че всеки ще открие идеалния вариант за себе си. New Balance 574 се предлагат във версии за възрастни и деца, в които връзките са заменени с практично велкро. Благодарение на тях, дори и най-малките могат да създават стрийт аутфити. Ще заложиш на варианта в класическо черно или сиво? Или може би ще освежиш своята визия с ярко червено, розово или слънчево жълто? В колекцията 574 ще откриеш както идеални за зимата обувки, така и дамски маратонки на платформа, които са идеални за лятото.

New Balance 997

Още една класика, с която ще завладееш градските улици, е моделът New Balance 997. Това е нов вариант на колекцията отпреди години, който идеално се вписва в тенденцията олдскуул маратонки New Balance. Типичната за модела ниска горна част е изработена от комбинация от здрави материали, включително плат CORDURA, който е устойчив на механични увреждания. Системата за амортизация ENCAP и подметката от пружинираща пяна EVA, завършваща със стабилен грайфер, са още едно предимство. Предлагат се във вариант за възрастни и деца и дават възможност на всеки да се наслади на уверена крачка и същевременно да подчертае това, че разбира от тенденции. Минималистите със сигурност ще обърнат внимание на едноцветните варианти, обаче ако предпочиташ комбинациите от цветове, можеш да заложиш на някоя от версиите с цветни блокове, които също няма бързо да излязат от мода.

New Balance 373

Дългогодишните фенове на марката със сигурност добре познават серията 373. Легендарните обувки нямат намерение да отстъпват на по-новите модели и ще господстват през идните сезони. Фасонът се отличава с лека и издръжлива конструкция, която ти дава възможност комфортно да кръстосваш градската джунгла. Култовата буква „N” в различни цветове – бяло, зелено, сребристо и т.н. – краси лицевата част. New Balance 373 е страхотен избор както за дамски, така и за мъжки сетове в спортен или стрийтуеър дух.

Не забравяй, че ще откриеш най-модерните модели обувки New Balance в Sizeer!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.