Скейтборд Ungoverned Vendetta 2023: верижният офроуд гангстер

Този електрически звяр преодолява технични терени и развива скорост до 50 км/ч

0
 

Сподели

Shares
Електрически скейтборд Vendetta 2023
Електрически скейтборд Vendetta 2023 / снимка: ungoverned.com.au снимка: ungoverned.com.au

Искаме да ви представим един истински хулиган, който гази смело от утъпкани планински пътеки, до мокър плажен пясък. За какво става дума? Говорим си за новото отроче на австралийската компания Ungoverned, на което авторите са дали недвусмисленото име Vendetta.

Този скейтборд предлага на запалените бордисти нов начин за “плъзгане” по различни по трудност терени и предимство при изкачване на наклони.

Vendetta от Ungoverned 2023 е електрически верижен скейтборд, предназначен за търсачите на силни изживявания в офроуд приключенията. Вместо с колела, Vendetta е оборудван с предни и задни вериги, които могат да маневрират върху всякакви препятствия.

Ungoverned Vendetta 2023
Ungoverned Vendetta 2023 / снимка: newatlas.com/

Този електрически скейтборд разполага с шарнирна централна линия с окачване ot планински велосипед, предназначено да му помогне да се изкачи нагоре и по неравен терен, като същевременно държи двете вериги притиснати към земята. Управлява се ръчно с безжично дистанционно управление с клас на електрическа защита IP67.

Верижният скейтборд се захранва от сменяема литиево-йонна батерия Samsung, която може да накара Vendetta да достигне максимална скорост от 50 км/ч с време на работа от 40 минути, когато е напълно заредена. Бордът идва с допълнителна втора батерия, която да замени първата, след като се изчерпа и така забавлението да продължи.

Времето за зареждане на батерията е 8 часа, но с fast charge настройка, на стойност $1200, това време се намалява наполовина до приблизително 4 часа.

Предните и задните вериги се задвижват напред с помощта на вътрешни безчеткови двигатели на главината.

Vendetta се предлага в Австралия на цена от $6 495. В момента Ungoverned разработва офроуд системи Vendetta за САЩ, Европа и други страни.

Базираната в Рептън, Австралия компания Ungoverned пусна Vendetta в края на 2022 година, a видеото по-долу показва колко екстремно може да бъде карането.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.