Байк и рън за Чепън #12 се завръща на 29 април

12-ото издание на любимото състезание за планинско бягане и колоездене ще бъде отново в оригиналния си пролетен формат

0


Дата на събитието: 29.04.2023

Сподели

Shares
“Байк и рън за Чепън”
“Байк и рън за Чепън”

След две поредни есенни издания, тази година любимото ни състезание за планинско бягане и колоездене “Байк и рън за Чепън” се завръща в пролетния сезон. Събитието ще се проведе на 29 април 2023 г. в Драгоман. Организатори са магазини “Стената” и Община Драгоман.

“Байк и рън за Чепън”
“Байк и рън за Чепън”

За 12-и път състезанието “Байк и рън за Чепън” остава вярно на мисията си да бъде пример и да подкрепя значими обществени каузи. Под наслов “Адреналин с кауза 4” тази година то ще постави нов акцент върху инициативата за съхраняване на вековните дървета на Асоциация на парковете в България и СДП “Балкани” – инициатива, която “Байк и рън за Чепън” подкрепя вече две години. През 2021 г. състезанието успя да дари за нея над 4000 лв., събрани като част от стартовите такси на състезателите.

За най-нетърпеливите бързаме да споделим, че регистрацията на участници е отворена онлайн тук, а уебсайтът на състезанието вече има и версия на английски език, като улеснение на участници, за които българският език не е роден.

“Байк и рън за Чепън”
“Байк и рън за Чепън”

Приключение, наречено “Байк и рън за Чепън”, отново предлага дистанции и трасета за всяко ниво на подготовка – с бягане или колело. В него могат да се включат както аматьори, така и професионалисти.

Разбира се, организаторите не са забравили и най-малките. Традиционно една от най-веселите и шумни части от събитието е детското състезание “Мини Байк и рън за Чепън”, събиращо всяка година все повече малки герои, надъхани за постижения и страхотни награди.

“Байк и рън за Чепън”
“Байк и рън за Чепън”

Партньори на 12-тия “Байк и рън за Чепън” са Karcher Bulgaria, Subaru Bulgaria, Асоциация на парковете в България, СДП “Балкани”, Застрахователна компания Parana, E-Kolelo, Valnuts, Backbar, Skullcandy.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.