Зимната игра на Kärcher и 360: Тагни приятел със замръзнали джамове и спечели

Вижте пълните условия как да участвате в Зимната игра на Kàrcher и 360

0
 

Сподели

Shares

Зимната игра на Karcher и 360Зимата най-накрая е в разгара си, или по-точно в нейния разлед, и снежните приключения започват с пълна сила. Въпреки радостите обаче студеният сезон има и някои неудобства – например постоянно заскрежаващите се стъкла на колите. Ако сте от почитателите на първата кабинка и редовно ставате по тъмна доба, за да я хванете, знаете колко досадно може да бъде чегъртането на стъклата. Особено, когато и времето ви притиска…

За да ви избавим от мъките и винаги да стигате навреме за Първата кабинка, заедно с Kärcher – повелителите на почистващата техника, стартираме нашата зимна Instagram игра, от която можете да спечелите специална автоматична стъргалка за лед Kärcher и още допълнителни награди.

Четете надолу.

Правила на играта

Играта стартира на 8 ФЕВРУАРИ и приключва на 21 ФЕВРУАРИ. Победителите ще определим чрез томбола на 21 февруари и ще обявим в отделен пост.

Всичко, което трябва да направиш, за да участваш е: да харесаш профилите на 360mag.bg и на Kärcher в Instagram и да тагнеш свой приятел, на когото често му замръзват джамците или с когото гоните първа кабинка, под поста на играта в профила на 360mag.bg в Instagram. Обърни внимание, че имаш право да тагнеш неограничен брой приятели, стига всеки да е в отделен коментар.

Зимната игра на Kärcherr и 360
Награди от Зимната игра на Kärcher и 360: електрическа стъргалка

Наградите

Победителите от играта “Тагни приятел със замръзнали джамове и спечели” ще получат:

  • Електрическа стъргалка Kärcher, с която бързо и лесно ще премахнете леда от стъклата на автомобила си, без да ви замръзват пръстите.
  • Специална гумирана раница Kärcher, в която да пренасяте и съхранявате екипировката си.
  • Оптимизирания чифт от три броя чорапи Kärcher – защото единият винаги се губи!Награди от Зимната игра на Karcher и 360

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.