Природен парк „Врачански Балкан“ привлича туристи с нов туристически продукт

В рамките на проект „DIGIPARKS“ са разработени четири тематични трансгранични маршрута

0
 

Сподели

Shares
Врачански балкан
Природен парк „Врачански Балкан“

Природен парк „Врачански Балкан“Дирекция на Природен парк „Врачански Балкан“ ви предлага да се потопите в културно-историческото и природно наследство на два от най-големите природни паркове в България и Румъния – „Врачански Балкан“ и „Железни врата“. В рамките на проект „DIGIPARKS“ са разработени четири тематични трансгранични маршрута – „Еко пътеки“, „Природни забележителности“ и два „Културни маршрута“. Маршрутите са описани в рекламни брошури, които можете безплатно да свалите от сайта на ДПП „Врачански Балкан“ – www.vr-balkan.net в секция Библиотека/брошури. Не пропускайте да посетите нашите посетителски центрове в гр. Оршова и гр. Враца. В тях през 2023 година с помощта на дигиталните технологии ще можете да полетите над парковите територии, да разгледате маршрутите и да „влезете“ в най-интересните културни обекти.

Проект DiGiPARKS «Създаване на иновативен интегриран туристически продукт между природните паркове «Врачански Балкан» и «Железни врата»
Издател на материала: ДПП „Врачански Балкан“
Дата на публикуване: януари 2023 г.

Проект „DIGIPARKS“ e съфинансиран от Европейския Съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие в рамките на Програмата Interreg V-A Румъния-България. Стойност на финансиране от ЕС: 356 472, 52 Euro.

Съдържанието на този материал не представлява непременно официалната позиция на Европейския Съюз.

Природен парк „Врачански Балкан“

www.interregrobg.eu

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.