Фотоконкурс „360 градуса предизвикателствa“

0


Дата на събитието: 29.11.2011

Сподели

Shares

В рамките на събитието „Дни на предизвикателствата” (29.11 – 01.12.2011 отново ще се проведе приключенския фотоконкурс „360 градуса предизвикателства”.

Целта на конкурса е да покаже различни погледи към емоцията от света на екстремните приключения, като създаде 360-градусова панорама от преживявания в картини. Всички фотографии ще бъдат оценявани и класирани от петчленно професионално жури.

Победителите ще бъдат обявени на официална церемония при откриването на фестивала. Най-добрите снимки ще бъдат включени в изложба в сградата на Университета за архитектура, строителство и геодезия.

Ще бъдат номинирани 3 фотографии съответно на първо, второ и трето място. Победителите по традиция ще бъдат обявени на откриването на „Дните на предизвикателствата” (29 ноември), както и в уеб пространството.

Първа награда:
Ваучер за магазини “Стената”, на стойност 300 лева и 100 лева в брой.
Втора награда: 
Ваучер за магазини “Стената”, на стойност 250 лева
Трета награда: 
Ваучер за магазини “Стената”, на стойност 150 лева

Снимката, събрала най-много онлайн гласове, ще получи специалната награда на публиката.

Кадри могат да се изпращат до 11.11.2011 до 18:00 часа.

Гласуването за кадрите в интернет ще започне на 18 октомври и ще продължи 1 месец – до 18 ноември.

Условия за участие:
Конкурсът е отворен и право на участие в него имат всички фотографи – любители и професионалисти. Представените за участие фотографии трябва да отговарят на темата на конкурса.
Всеки участник има право да качи до 4 снимки като попълни формуляра за участие в конкурса. Предоставените кадри трябва да са направени през 2010 или 2011 от участникът в конкурса и да притежават всички авторски права.
Регламентът допуска предоставените снимки да са участвали и в други фотоконкурси, но не трябва да са вече награждавани.


Технически изисквания:
 
Кадрите трябва да бъдат с не по-малка резолюция от 2000 пиксела по-дългата страна. Формат: jpg
Фотографиите се качват директно на сайта като се попълва допълнителна форма с информация: заглавие на творбата, мястото, на което е направена, трите имена на автора, мейл, адрес и телефон за кореспонденция. В случай, че не отговарят напоставената тема на конкурса или са с лошо качество, могат да бъдат свалени от администратора.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.