Вдъхнете нов живот на косата си с Olaplex

Статията е рекламна и е публикувана без редакторска намеса.

0
 

Сподели

Shares

Статията е рекламна и е публикувана без редакторска намеса.
Съгласете се, всяка жена от време на време иска радикално да промени имиджа си и да види себе си като „нова“: да смени прическата, цвета на косата или да направи сложно оцветяване. И колкото и да е професионална боята, тя все пак се отразява на състоянието и качеството на косата. Ето защо е много важно правилно да се грижите за косата си след боядисване или след използване на стилизиращи устройства. И Olaplex лесно и просто ще помогне на вас и вашия фризьор в този въпрос.

 


Olaplex – система за възстановяване структурата на косъма и надеждната му защита от увреждане. Продуктът подхранва увредената коса, премахва статичното електричество, възстановява и “отстранява” сухите краища. В резултат на това получавате еластична и здрава коса. Той е идеален за вас, ако:

  • имате тънка коса;
  • имате коса, увредена от некачествена агресивна боя;
  • имате коса след къдрене;
  • имате косата пореста буйна и палава;
  • косата Ви е била подложена на интензивно изрусяване;
  • често използвате стилизиращи устройства.
  • Как да използвате Olaplex
    Olaplex често се използва по няколко начина:

    1. Продуктът се добавя към оцветителя по време на процедурата за оцветяване. За това се използва първото средство за защита – защитен концентрат №1. Продуктът се натрупва в порите на косата и не пречи на боядисването. Това обикновено се прави със сложно боядисване: изрусяване, омбре, балаяж, многоетапно изсветляване и обезцветяване на косата.
    2. Продуктът се нанася върху косата като отделен продукт. За да направите това, използвайте коктейл-фиксатор № 2, като го нанесете върху мокра коса. Той също съдържа активната съставка, но в по-малко количество.
    3. Самостоятелна употреба в домашни условия с продукт №3. Нанася се преди оформяне на косата с горещи уреди.

    Винаги трябва да се помни: новата прическа с нов цвят на косата винаги дарява нови незабравими емоции, повишава женското самочувствие и добавя плюс 1000% към увереност на само на жената, но и на мъжа. Защото по този начин той показва колко уважително се отнася към жена си и иска тя да бъде не само най-красивата, но и с най-модерното боядисване и най-здравата коса.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.