Дни на предизвикателствата – февруари 2023. Бъдете част от програмата

Екстремният скиор Гийом Пиерел ще бъде специален гост на 17-ите "Дни на предизвикателствата"

0


Дата на събитието: 01.02.2023

Сподели

Shares
17-и "Дни на предизвикателствата"
17-и „Дни на предизвикателствата“

Между катерене, биг уол, фрирайд, офроуд байкинг и екстремен трейл рънинг: живеем „за“ и зареждаме „чрез“ предизвикателствата

Сигурно още пазите топли спомени от вълнуващите срещи от „Дни на предизвикателствата“ 2022 и нямате търпение да разберете какво ново са ви подготвили организаторите? Е, няма да се наложи да чакате дълго, защото следващото издание на форума ще се случи съвсем скоро, на 1 и 2 февруари 2023 г.

Какво да очаквате?

Екстремният скиор и гид от Шамони Гийом Пиерел (Guillaume Pierrel) ще бъде специален гост на „Дните“. Преди да се отдаде изцяло на своята страст, той има успешна бизнес кариера. На “Дни на предизвикателствата” той ще представи филм за премиерното си спускане със ски от Гашeрбрум II (8035 м) и ще ни разкаже за последния си успешен проект от ноември 2022 г. – отново ски спускане по емблематичната северна стена на вр. Гранд Жорас.

Освен това: Близо 10 филма (със субтитри), които досега не са показвани на голям екран в България. „Много от тях са чисти премиери, филми еталон в своята област, които чертаят бъдещето не само на кинодокументалистиката и приключенския туризъм, но и на самото практикуване на екстремните спортове. А дестинациите са България, Алпите, Хиндукуш, Хималаите, Андите, Уелоустойн и още много кътчета по света, за които само сме чували…“, издаде в аванс главният организатор Любомир Попйорданов.

Guillaume Pierrel
Guillaume Pierrel

Темите

Българската аутдор сцена, природата на България, хижите, планинската маркировка ще бъдат повод и за разговор, и равносметка, след края на една преливаща от кризи година. Практическата сесия на „Академия първа помощ“ и програма със свободен вход ще допълни картината.

Ако имате какво да разкажете – станете част от програмата!

Тази година за първи път организаторите на 17-ото издание на „Дни на предизвикателствата“ отправят покана за участие към всички приключенци, които биха желали да излязат на сцената на кино „Люмиер“, в рамките на 17-ото издание на „Дните“ на 1-2 февруари 2023 г.

Заявки за участие могат да бъдат подавани до 30 декември 2022 г. на имейл: lubo@odysseia-in.com. В тях трябва да присъства описание или директно приложение за материала, с който участникът би искал да се включи. Всички видео и снимкови материали, с които се кандидатства, трябва да имат качество за излъчване на голям екран.

Дни на предизвикателствата
Дни на предизвикателствата

БИЛЕТИ

Билетите за събитието вече са в продажба в магазини „Стената“, като до 6 януари, включително, ще бъдат на промоционални цени.

Програма

Предварителната програма на 17-ите Дни на предизвикателствата ще бъде качена в дните преди Коледа на predizvikatelstva.com.

И този път фестивалът за екстремни спортове, туризъм и активен начин на живот избира за място на срещата сцената и екрана на кино „Люмиер“.

Дни на предизвикателствата” в социалните мрежи:

Facebook:
https://www.facebook.com/dninapredizvikatelstvata

Официално събитие:
https://www.facebook.com/events/1578967335880883

Instagram:
https://www.instagram.com/predizvikatelstvacom

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.