Поредни победи за Любомир Стефанов

0
 

Сподели

Shares

Любомир Стефанов отново показа, че е в изключителна форма през този сезон и взе призови места, този път във Варна.
Любомир Стефанов с три първи места на състезанието по подводни спортове в морската столица провело се на 8 - 9 октомври.

Гмуркачът постигна нов успех на състезанието по подводни спортове в морската столица провело се на 8 – 9 октомври. В надпреварата за купа ‘Руслан Ценков’, Любо спечели първи места на 50 метра апнеа, 100 м с моноплавник на повърхността и 100 м дайвинг с препятствия, а на 300 м комбинирано плуване остана втори.

Любомир Стефанов с три първи места на състезанието по подводни спортове в морската столица провело се на 8 - 9 октомври.

Първенството бе открито в 13:00 часа на 8 октомври и се проведе съгласно правилника на CMAS (Световната конфедерация по подводна дейност) при следната програма:

50 м апнеа – мъже и жени над 16 години
100 м под вода с апарат – мъже и жени над 16 години
25 м апнеа – момчета и момичета 14 – 16 години
100 м плуване по повърхността с плавници – момчета и момичета – 14-16 години
100 м плуване по повърхността с моноплавници – за купата „Руслан Ценков”
50 м апнея с моноплавници (демонстративно)

9 октомври 2011 г.:
100 м с препятствия – дайвинг – мъже и жени
300 м комбинирано – дайвинг – мъже и жени
Награждаване и закриване на Първенството

Организатори на събитието са Българска национална асоциация по подводна дейност и Морски клуб „Приятели на морето“ – Варна. То се провежда с генерален спонсор фирма „ДАЙВТЕК” ЕООД – официален представител на AQUA LUNG INTERNATIONAL и SUUNTO за България, който предостави прекрасни материални награди на победителите, а водолазната екипировка за провеждане на първенството бе предоставена от водолазен център DIVING BG. Екипът на състезанието се състои от сертифицирани съдии и инструктори, които работят на доброволен принцип.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.