Участвай в зимната игра на SPORT DEPOT и 360° и спечели раница Osprey Glade

Покажи ни с кого приключенстваш в зимната планина и участвай за награда

4
 

Сподели

Shares

Участвай в зимната игра на SPORT DEPOT и 360° и спечели раница Osprey GladeНапълно споделяме приключенския ти дух, затова ти даваме шанс да се приготвиш за следващото предизвикателство с чисто нова раница! Преди това обаче искаме да знаем с кого споделяш приключенията?

Отговори ни като участваш в зимната игра на SPORT DEPOT и 360° и спечели супер яка раница Osprey Glade, която ще те отведе на страхотни приключения.

Условия на играта

Обявяването на играта ще направим на нашата Фейсбук страница. Ето как да се включиш в нея:

  1. Харесай страниците на 360mag.bg и SPORT DEPOT във Фейсбук.
  2. Тагни в коментар под поста във фейсбук свой приятел, с когото споделяш зимните емоции.
  3. Сподели поста публично.

Играта продължава 2 седмици. Победителя ще изтеглим на лотариен принцип на 15 март 2023 г. и ще го обявим с отделен пост във Фейсбук.

Пожелаваме ти успех!

Раница Osprey GladeНаградата 

Раница Osprey Glade – тя е перфектният избор за всяко зимно приключение. Без значение кое е любимото ти забавление – дали караш ски или фетбайк, дали практикуваш скандинавско ходене или предпочиташ да правиш преходи със снегоходки – тънкият профил на раницата ти гарантира свобода на движенията. Изработена е от висококачествени bluesign® рециклирани материали с водоотблъскващото покритие ще пази нещата ти сухи. Специален джоб на презрамката пък ще пази водата ти от замръзване. Освен всичко на нея може да закачиш ските си, снегоходки, а ако караш сноуборд, може да го прикрепиш вертикално или хоризонтално.

Раница Osprey Glade
Раница Osprey Glade

Практичен, стилен и качествен помощник подходящ за всеки ден.

SPORT DEPOT – всичко за зимните приключения

За да се оборудваш добре за забавленията на открито, можеш да се довериш на професионалистите от SPORT DEPOT, където си сигурен, че ще намериш от „пиле мляко“.  

Във физическите магазини или онлайн ще намериш разнообразно оборудване за аутдор спортове във всички категории и класове.

Сподели

Shares

4 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.