Bright Sight с дебютен мини-албум

0


Дата на събитието: 07.10.2011

Сподели

Shares

Младата софийска пънк-рок банда Bright Sightе готова със записите по своя мини-албум. Дебютното издание на групата е озаглавено „Ехо на душите ни”, включва 8 песни и е на цена от 5 лева. В него ще бъде поместен и първият им официален видео клип към песента „2012”, излязъл преди няколко месеца.

Bright Sight

Промоцията на диска ще се състои на 7ми октомври петък, в столичния клуб „The Box” с начален час 19:30. В събитието ще вземат участие и група Perfect Skies, а концертът ще бъде с вход свободен. Едно от новите парчета на Bright Sight пък е предоставено за свободно слушане и теглене на фейсбук профила на групата.

Bright Sight е пънк-рок банда от София, създадена през месец май 2009-та. Идеята за твърд и енергичен пънк-рок събира Станко на бас-китара, Ангел и Даниел на китара и Ясен на барабани. Същата година започват с първите си клубни участия, а през 2010та са готови и с първите студийни записи.

През пролетта на 2011-та представят своят дебютен видео клип към песента „2012”, а лятото на същата година участват в Spirit of Burgas, East Noise Attack 7 във Варна и други фестивали. Есента на 2011-та завършват записите по своят дебютен мини-албум ”Ехо на душите ни”. Към пилотната песен от него озаглавена „Изкуствен свят”, се подготвя видео клип, който се очаква да бъде готов в средата на месец октомври.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.