Най-доброто от зимните спортове сезон 2022/23 ще може да следите по Eurosport

Спортният канал и платформите на Warner Bros. Discovery ще проследят над 600 надпревари

0
 

Сподели

Shares
Гигантски слалом
Снимка: zimbio

Феновете на зимните спортове ще имат възможността да се насладят на най-доброто от предстоящия сезон. Всяко голямо състезание от календара на Световната купа и Световния шампионат (освен тези в Швейцария) за сезон 2022/2023 ще бъде излъчено на живо в платформите на Warner Bros. Discovery.

С повече от 600 състезания и 3 500 часа пряко предаване в ефира на discovery+, Eurosport и Eurosport App, феновете ще имат достъп до най-комплексното и разнообразно съдържание, което ще затвърди статута на Warner Bros. Discovery като „Домът на зимните спортове в Европа“.

Дигиталните платформи на Warner Bros. Discovery, включително тези на Eurosport, ще предоставят на феновете възможността да изпитат в реално време неповторимите емоции от зимните надпревари.

За сезон 2022/2023 Warner Bros. Discovery назначи набор от експерти, които ще предложат своята гледна точка по най-интересните и актуални теми в съответните дисциплини.  В същото време те ще предоставят и ексклузивни анализи за зрителите както на линейните, така и на дигиталните платформи.

Потвърдените от Warner Bros. Discovery експерти са:

  • Мартин Шмит, Олимпийски шампион в ски скоковете
  • Тина Мазе, двукратна Олимпийска шампионка в алпийските ски
  • Юстина Ковалчик, двукратен Олимпийски шампион в ски бягането
Тина Мазе, Eurosport
Тина Мазе, Eurosport / снимка: All Channels

Сезонът в алпийските ски започва със състезанието от Световната купа в Зьолден, Австрия, където ще видим гигантски слалом при мъжете и жените. Кампанията в ски скоковете стартира на 5 ноември с надпреварата във Висла, Полша.

Февруари и март ще бъдат най-важните месеци от ски сезона, а платформите на Warner Bros. Discovery ще излъчат на живо състезанието от Световния шампионат по алпийски ски в Куршевел Мерибел (6-19 февруари), последвано от надпреварата по ски северни дисциплини в Паница, Словения (22 февруари – 5 март).

„Имаме богата история в разказването на историите на легендарни скиори и над 30-годишно наследство в отразяването на най-значимите състезания в света. Днес продължаваме да привличаме най-големите актуални герои и бивши звезди в зимните спортове, за да ни помагат да вдъхнем живот на тези истории и да ги направим още по-комплексни и интригуващи за нашите зрители.“, коментира Скот Иънг, старши вицепрезидент на отдел „Съдържание и продукция“ в Warner Bros. Discovery Sports.

Първото отразяване на зимни спортове от страна на Warner Bros. Discovery, в лицето на Eurosport датира от 1989 г., като натрупаните през годините опит и експертиза доведоха до рекордния рейтинг, регистриран по време на Олимпийските игри в Пекин през 2022 г. Над 156 млн. зрители в Европа избраха платформите на Warner Bros. Discovery по време на Игрите тази година, които бяха излъчени в над 50 страни от Стария континент, а над 1 млрд. минути от турнира бяха стриймнати по discovery+ и Eurosport. 

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.