5 идеи как да подкрепиш кампанията „Розов Октомври“

Световната кампания на Garmin "Розов октомври"/ "Pink October" разпределя  €100 000 между 23 държави, а ти можеш да помогнеш на Българската благотворителна организация

0
 

Сподели

Shares

Както вече ти разказахме месец октомври се „облича“ в розово и всички заедно помагаме в борбата с рака на гърдата. Световната кампания на Garmin „Розов октомври“/ „Pink October“ разпределя  €100 000 между 23 държави, а ти можеш да помогнеш Българската благотворителна организация „Една от 8“ да спечели по-висок процент от тази сума с всяка твоя физическа активност.

Предлагаме ти пет идеи, с които да допринесеш максимално за кампанията:

1.Бъди активен и си поставяй лични цели в любимите спортове. Ако има активност, която искаш, но не си успял да пробваш до сега-предизвикай се през октомври.

2.Почисти у дома, а докато бършеш прах или минаваш с прахосмукачка смарт устройството ти ще отчита активността.

3.Ходи често пеша или с велосипед на работа, а на 19 октомври се включи в еднодевната кампания на Garmin „Office walk day“ и остави колата си пред блока.

4. Обличай се с розови дрехи, снимай розови храни и добавяй към публикациите си хаштаг #pinkoctober“. Споделяй в социалните мрежи твоите активности и предизвикай приятелите си да се включат в кампанията.

5.Включи се в Маратон София и стани част от отбора на Garmin. Така в рамките на ден ще натрупаш точки, с които подпомагаш кампанията „Розов Октомври“.

Участието е безплатно, затова побързай да разкажеш за “Розовия октомври” на приятелите си и помагайте заедно! Повече за кампанията разбери в официалния сайт на Garmin Bulgaria  и следи социалните им канали за нови игри и изненади през целия месец.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.