Да изживееш Wolftrail “United we hike”: Виктор Церовски

Той е един от двамата авантюристи избрани да участват във формата на Sport Depot и Jack Wolfskin

0
 

Сподели

Shares

През август 2022 г. Sport Depot и Jack Wolfskin направиха лятото още по-вълнуващо, търсейки двама закоравели приключенци, които да станат част от щурото преживяване Wolftrail “United we hike”. От всички кандидатури журито избра Виктор Церовски и Маргита Кирякова, които на 4 септември 2022 се впуснаха в едно наистина лудо приключение, откривайки нови хоризонти по въздух, земя и вода. Tе преживяха страхотни емоции, изкачвайки върхове, летейки с парапланер, яздейки коне, а за финал караха каяци по залез слънце.

Срещнахме се с тях, за да научим от първо лице какво е да изживееш Wolftrail “United we hike” и какво ти дава времето, прекарано сред природата.

Виктор Церовски за Wolftrail “United we hike”:

Кой си ти? Разкажи с няколко думи за себе си?

Определям се като креативен човек. Когато създавам, се чувствам най-
изпълнен. Да снимам и да показвам различни гледни точки ми е сред любимите дейности и за щастие съм го превърнал и в своя професия. Занимавам се с дигитален маркетинг, дрон фотография и създаване на съдържание за социалните мрежи, все взаимносвързани неща.

Каква е връзката ти с природата?

Доста силна. Винаги, когато съм сред природата, се чувствам свързан с всичко и определено ми дава много креативна енергия. Зимата прекарвам доста време в планината, карайки сноуборд, а лятото обичам да комбинирам с губене из плажове, които не са толкова посещавани от много хора.

Как реши да участваш в “United we hike” на Sport Depot Jack Wolfskin?

Случайно видях играта и някак се припознах в профила на човека, когото търсите. Всичко, включено в списъка с приключения, ми се стори вълнуващо, особено политането из облаците с парапланер.

Кое от преживяванията най-много те развълнува?

Определено летенето с парапланер. За пръв път изживях нещо подобно и си беше голямо вълнение.

Кога най-силно се разсмя?

Цялото изживяване беше изпълнено с много моменти, които предизвикваха смях.

Имаше ли момент, в който се страхуваше? А такъв, който ще запомниш силно?

При лупингите с парапланера имаше момент, в който леко се шашнах най-вече, защото нищо не зависеше от мен и нямаше как да го контролирам, но като се поотпуснах малко вълнението и готината емоция надделя!

Как изглежда “United we hike” от твоята гледна точка? Разкажи ни преживяването през твоите очи?

Динамика, емоция, нови запознанства с готини хора, общо взето обостряне на всяко сетиво. Първо, когато разбрах, че съм сред избраните, не можах да реагирам, а след това супер много се развълнувах. Обожавам нови изживявания и това ми даде и креативна сила, за да се вдъхновя да заснема изживяването си, също моя голяма
страст. Каквото и да кажа ще е малко, трябва да се изживее.

Какво ти даде това приключение? Какво остана от приключението на сутринта след него?

Широка усмивка и поводи за разговори и разказване. Нямах търпение да разкажа на близките си как точно е протекло приключението и всички бяха супер впечатлени.

Вземи своята Jack Woolfskin екипировка от Sport Depot.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.