„Леденият“ семинар по метода на Вим Хоф се завръща в България през ноември

В края на ноември Барт Пронк - дясната ръка на Вим Хоф отново се завръща за семинари по метода на Вим Хоф в България.

0
 

Сподели

Shares
Семинар по метода на Вим Хоф
Барт Пронк – дясната ръка на Вим Хоф отново се завръща за семинари по метода на Вим Хоф в България. Този път заедно с Анна Грозданова, която е първият сертифициран инструктор по метода в България.
На 26.11 ще се проведе Fundamentals workshop, който е за хора, които тепърва искат да се запознаят с метода или такива, които искат да задълбочат практиката си, да се запознят в детайли с всички специфики и тънкости на дихателните упражнения, да се потопят в ледена вана и усетят силата на медитацията. В този модул ще се запознаете с основните на метода. Ще разберете как дихателни упражнения и студа променят биохимията на тялото ни, дава ни повече енергия, повишава хормоните на мотивация и щастие, подобрява работата на имуната система, помага ни да се справяме със стреса и още много.
На 27.11 Ще се проведе Advanced Workshop, който ще бъде за хора, били на Fundamentals или практикуващи редовно метода поне от 6 месеца. Ще можете да се потопите в силата на Power breathing, ще има упражнения за активиране на кафявата мастна тъкан за затопляне на тялото след интензивното излагане в леда и задълбочаване в метода.
Методът е изключително подходящ за активно спортуващи хора за подобряване на постиженията, за хора, които водаят или биха искали да водят здравословен начин на живот и всеки, който иска да бъде здрав, силен и щастлив.
Повече информация може да получите от офицалните страници на събитията във Фейсбуук: Advanced WorkshopFundamentals workshop

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.