Снимай Балон Феста Белоградчик 2022 и спечели яки награди

Списание 360mag.bg дава специална награда за най-популярната снимка във Фейсбуук

0
 

Сподели

Shares

 

Между 22 и 25 септември над небето над Белоградчишките скали ще се проведе ежегодната Балонена фиеста, а освен да станете свидетели на зрелищно летящо шоу, ще може да спечелите и фантастични награди!

Всеки присъстващ на балон феста Белоградчик 2022 има възможност да се включи във фото конкурса, който ще се проведе в дните на събитието и да си тръгне с една от 6-те награди.
Как да участваш? 
  • Заповядай на фиестата в Белоградчик в периода 22-25.09.2022г.
  • Направи запомнящ се кадър с телефон, фотоапрат или таблет.
  • Качи снимката в коментар под специалният пост във Фейсбуук тук.
  • Сподели поста с приятелите си.

Важно: Ако си професионален фотограф, може да изпратиш авторските си снимки от фиестата на имейл адрес info@supergift.bg и имаш шанса снимката ти да бъде избрана за официална корица на фиестата догодина. Правата за използването и разпространението на избраната снимка могат да бъдат договорени единствено с нейния създател.

Снимка: Adventures in Belogradchik

Какво може да спечелиш?

Наградата на пилотите – Свободен полет с Балон на стойност 300лв., за да изпитате тръпката от това незабравимо приключение. Снимката ще бъде избрана от пилотите, участващи във фиестата.
Наградата на Photosynthesis – Ваучер на стойност 200 лв. за принт центъра им, за да запечате на хария незабравимите мигове. Снимката ще бъде избрана от служителите на магазина.
Наградата на екстремното списание 360mag.bg – Комплект екстремни списания в дизайнерска чанта на стойност 100лв. за снимката с най-много интеракции (реакции + коментари).
Наградата на Video Fabrika – ваучер на стойност 200 лв. за всички фото и видео услуги. Снимката ще бъде избрана от управителя на Video Fabrika. За тази награда ще се разглеждат единствено снимки, направени с телефон.
Наградата на публиката – Ваучер на стойност 200 лв от Supergift.bg, изтеглена чрез томбола между всички споделили, харесали и коментирали снимките.
Специална награда от Диваци – покана за участие в епизод на Диваци за най-оригиралното селфи. Снимката ще бъде избрана от екипа.
Всички награди ще бъдат изтеглени на 30.09.2022.
Снимка: Adventures in Belogradchik
Спонсори:
 За резервация на полет моля посетете сайта на събитието тук,  а за повече информация посете официалната страница на събието във Facebook тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.