Ashbury – All day contest

1
 

Сподели

Shares

Ashbury – All day contest

Ashbury – All day contest е състезание с интересен нов формат, което бяга от състезателните форми. Идеята му е, че карачите са поставени в естествена среда, заедно с приятели. Кара се на няколко спота. Креативността на участниците е от голяма важност.

Ashbury – All day contest

За провелото се на 18.09 първо издание, предварително бяха избрани два спота, а идеята на организаторите беше третото място да се избере от състезателите. Първата зона беше близо до София в една изоставена ЖП гара. За втората групата се премести в Правец. Пороят, който се изсипа, за съжаление провали плановете за снимане и на трите места.

Ashbury – All day contest

Карачите оценяваха и сами определиха кой печели, а резултата бе: Явор Стоянов взе първото място и отнесе чифт очила Ashbury за най-добър трик. На второ място е Део Катунга, който успя да стъпи всички трикове, които пробва.

Ashbury – All day contest

Участие в първото издание на Ashbury – All day contest взеха:
Део Катунга
Петко Митев
Кристиян Ефтимов – Кени
Явор Стоянов
Владимир Тодоров
Гари Бозаров
Васил Боянов
Шиво

Ashbury „Аll day contest“

Това е само първото издание на състезанието. Още през идния месец организаторите на Ashbury – All day contest отново ще опитат да съберат различни карачи на интересни спотове, които ще покажат най-яките си трикове.

Сподели

Shares

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.