От Токио до Киргизстан със събитието Cinematic Travel Diaries на Мартин Граховски

На събитието ще бъде поставена кутия, в която ще се събират парични средства, в помощ на пострадалите села от община Карлово

0
 

Сподели

Shares
Присъедини се за една нощ на пътуване, простиращо се от забързаните улици на Токио до изолираните долини на Киргизстан със събитието Cinematic Travel Diaries на 15 септември от 18:30 в Дом на киното.
Документалистът Мартин Граховски ще сподели три от любимите си филми за пътешествия, а именно Япония, Намибия и Киргизстан. Освен това, на събитието ще бъде и загатнат последният му филм за експедицията, която осъществи с Panic Frame. След прожекцията ще може да разгледаме извънземните фотографии на Димитър Караниколов и Мартин Бонов.
Снимка: Мартин Граховски/Facebook
Въпреки, че входът на Cinematic Travel Diaries е свободен и всеки е добре дошъл, предвид трагичните събития последните дни в с. Каравелово и с. Богдан на входа на кино „Дом на киното“ ще има поставена кутия, в която ще се събират парични средства, които впоследствие ще бъдат дарени по предоставена сметка от община Карлово в помощ на пострадалите хора в тези две български села.
Ще бъде обявено на страницата на събитието каква сума е събрана и снимка от платежно нареждане. В случай, че няма да успееш да присъстваш на събитието, може да направиш своето дарение за пострадалите по банкова сметка:
IBAN: BG81FINV91508416025382
BIC: FINVBGSF
Основание: Дарение за пострадалите
Титуляр: Община Карлово
Повече за събитието може да научите в официалната му страница във Фейсбуук тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.