Garmin VÍVOSMART 5 : новият фитнес тракер, с който можеш да отидеш навсякъде

Подобрен дизайн и функции за всяка активност!

0
 

Сподели

Shares

В сезона на летните физически активности и всички спортни дейности, които можем да практикуваме на открито, Garmin ни изненадват приятно с новия фитнес тракер Vivosmart 5. Toй се появява на пазара четири години след предшественика си Vivosmart 4, с подобрен дизайн и функции, които ще са ви от помощ в натоварения график по всяко време.

Нов дизайн за по-голям комфорт

За разлика от Vivosmart 4, новият модел от серията е по-лек, с по-голям сензорен дисплей, което улеснява четенето на текстови съобщения. Освен това имате възможност да да наблюдавате над три статистики на екрана. Друго интересно при дизайна е физическият бутон, който ви позволява лесно да навигирате часовника, да спирате или да поставяте на пауза своите активности.

А за да е подходящ за всеки вкус, фитнес тракерът е със сменяеми каишки.

Следи всяка твоя активност навсякъде и по всяко време

Новият Vivosmart 5 проследява всяка ваша активност, както през деня, така и през нощта. Той притежава множество функции, с които ще се чувствате спокойни за здравето си.

Вграденият пулсомер, проследяването на стреса, Body Battery и функцията за следене на съня, ще ви помогнат да бъдете информирани за здравословното си състояние по всяко време, докато получавате смарт известия от сдвоения смартфон.

Vivosmart 5 има 14 различни спортни режима, от които да избирате, включително HIIT тренировки, пилатес, кардио и др. Новото в модела са функциите за откриване на инциденти по време на определени дейности на открито. Функцията Assistance изпраща данни за вашето местоположение в реално време до контактите ви за спешни случаи.

Благодарение на функциите Body Battery, Pulse OX, както и тези за проследяване на хидратацията, сърдечната честота и стреса, Vivosmart 5 се превръща в безценен приятел на здравето ви. Чрез приложението Garmin Connect получавате резултати за качеството на вашия сън, както и допълнителна информация за неговото подобряване.

И разбира се, нещото, което интересува всеки любител на фитнес тракерите е издръжливостта на неговата батерия. Vivosmart 5 и тук е страхотен, с живот на батерията до седем дни и зареждане на 100% само за два часа.

Научете повече за фитнес тракера Vivosmart 5  в официалния сайт на Garmin или посети магазинa на марката на адрес София,Бул. “Васил Левски” 80-А и Шоурум на “Бул. Асен Йорданов” 4-B.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.