Wolftrail “United we hike”: кандидатствай за приключението на Jack Wolfskin!

Уникалното преживяване се реализира за първи път у нас, благодарение на Sport Depot

2
 

Сподели

Shares

Това лято става още по-горещо, защото заедно с приятелите ни от Sport Depot и Jack Wolfskin се отправяме на лов за закоравели приключенци, които не се страхуват да опитват нови изживявания!

Продължавай да четеш, за да разбереш как можеш да станеш част от щурото Wolftrail “United we hike” преживяване на Jack Wolfskin и Sport Depot и да изживееш един незабравим ден, изпълнен с разнообразни приключения, а накрая и да си тръгнеш с награди от вълците.

Какво е Wolftrail “United we hike”? 

Wolftrail “United we hike” е формат на Jack Wolfskin, специално създаден, за да сплотява хората от цял свят, обединени от общата им любов към природата и пътешествията. Форматът представлява едно или няколкодневни преходи из локации в цяла Европа, включващи и различни приключенски изживявания. 

Тази година, с помощта на Sport Depot, форматът за първи път ще се реализира и у нас. Уникалното по рода си преживяване, ще даде възможност на двама запалени приключенци да се потопят дълбоко в емоциите на аутдор начина на живот и да си тръгнат с приключенски награди.

На 4 септември 2022 г., двамата победители, от създадения за целта конкурс, ще се впуснат в лудо приключение, откривайки нови хоризонти по въздух, земя и вода. Ще катерят върхове, ще се реят като птици в небесата, ще изследват просторите с каяк и върху кон…

Всичко това ще бъде документирано от професионален снимачен екип, за да послужи като средство за вдъхновение на повече хора да открият радостите от активния начин на живот.

Кой може да участва?

Ако обичаш приключенията, пътешествията и изживяванията сред природата – ти си точният човек за нас!

Как можеш да участваш?

Всичко, което трябва да направиш е да се регистрираш в специалната страница на преживяването до 23:59 ч. на 25 август 2022 г. и да прикачиш мотивационно писмо, в което да ни разкажеш защо искаш да участваш в Wolftrail “United we hike”.

Какво ще спечелиш?

Изпращайки ни своята кандидатура, можеш да се превърнеш в един от двамата победители, които ще спечелят участие в уникалното преживяване Wolftrail “United we hike”, включващо 4 приключенски активности, и страхотна награда от Jack Wolfskin.

Какво включва преживяването Wolftrail “United we hike”?

В рамките на един ден двамата победители ще се насладят на:

  • Хайкинг до връх Мечит
  • Тандемен полет с парапланер от върха
  • Плаване с каяк в язовир Искър
  • Конна езда из местността Черната скала

Накрая участниците ще си тръгнат и с награди от Jack Wolfskin, осигурени от Sport Depot.

Забележка: За участниците е осигурен трансфер от София до Говедарци – началната точка на прежиявяването – и обратно, както и между отделните локации.

Как ще се определят победителите?

На 1 септември жури, формирано от екипите на Sport Depot и 360mag ще избере и обяви двамата победители, които ще вземат участие в Wolftrail “United we hike”, както следва.

Очакваме те!

Сподели

Shares

2 КОМЕНТАРИ

  1. Искам да участвам, защото обичам преключвнията и ще се изправя пред нови предизвикателства

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.