Wolftrail “United we hike”: Програмата на приключението

Разбери какво очаква четиримата участници в уникалното преживяване на Jack Wolfskin и SPORT DEPOT

0
 

Сподели

Shares

През лятото на 2023 г. за втори път в България ще се проведе уникалното по рода си преживяване Wolftrail “United we hike” на Jack Wolfskin и SPORT DEPOT, което ще даде възможност на четирима запалени приключенци, активни в социалните мрежи, да се потопят дълбоко в емоциите на аутдор начина на живот.

Както вече ви разказахме, в рамките на 4 дни късметлиите ще откриват нови хоризонти по въздух, земя и вода. Ще катерят върхове, ще се спускат шеметно от тях, ще се реят като птици в небесата, ще придобиват нови умения и ще споделят впечатленията си край лагерния огън в няколко различни къмпинга из страната.

Всичко това ще бъде документирано от професионален снимачен екип, а самите участници ще получат възможност да се превърнат и в посланици на марката Jack Wolfskin

Кампанията за набиране на кандидати вече е в ход (ако си пропуснал да разбереш как, можеш да кандидатстваш и ти – цялата информация е налична тук), а междувременно вече са известни локациите и приключенията, които очакват четиримата победители:

ПРОГРАМА

Ден 1

Акцент: През този ден пътешествениците ще започнат връзката си с природата, посредством пряк контакт с представител на конската раса, по време на езда в китен район на Плана планина. Вечерта ще къмпингуват в очакване на следващото предизвикателство.

План за деня:

  1.  Трансфер от София до конна база Плана;
  2.  Запознаване с конете, кратко обучение как се оседлават коне, как се подготвят за преход, тренировъчно яздене на манеж;
  3.  Разходка с конете;
  4. Нощувка в къща за гости в Плана.

Wolftrail “United we hike” Ден 2

Акцент: Участниците ще проверят колко им държат краката, отправяйки се на планинско велосипедно разузнаване към язовир Искър. В тяхна помощ ще бъде назначен автомобил за поддръжка, който ще съдейства при нужда, ще пренесе багажа им и провизиите за пикник. 

План за деня:

  1. От къщата в Плана отправяне с колела към яз. Искър, съпътствани от поддържащия автомобил, който ще им съдейства;
  2. Време за пикник;
  3. Разходка с каяци на яз. Искър, по време на която покрай бреговете на язовира ще могат да видят много животни от резервата;
  4. Раздумка край лагерния огън и нощувка на къмпинг.

Wolftrail “United we hike” Ден 3

Акцент: Четиримата участници ще бъдат хвърлени в дълбокото или в този случай във високото, след изкачване на връх Белмекен, откъдето ще извършат тандемен полет с парапланер. Или иначе казано ще разберат какво означава хайк & флай. Вечерта ще лагеруват на високопланинска база Белмекен, където ще могат да успокоят страстите край лагерния огън.

  1. Трансфер от яз. Искър към Белмекен;
  2. Настаняване в бунгала във високопланинска база Белмекен;
  3. Хайк (WolfHike) до връх Белмекен, с четирима пилоти;
  4. Полет с парапланер от връх Белмекен (всички ще излетят едновременно);
  5. Нощувка в бунгалата. 

Wolftrail “United we hike” Ден 4

Акцент: В заключителния етап от преживяването четиримата участници отново ще се впуснат в приключение на две колела, яхвайки велосипедите за финален велотрип в района на Белмекен. 

План за деня:

  1. Каране на велосипеди в района на Белмекен;
  2. Трансфер до София.

За всеки от дните има осигурени закуски, вечери и походен обяд.

Wolftrail “United we hike” Стани част от приключението Wolftrail “United we hike” като кандидатстваш тук.

Повече за условията за кандидатстване прочети тук: Jack Wolfskin и SPORT DEPOT търсят точно теб за участие в уникално преживяване!

Виж какво споделиха победителите от 2022 година: Виктор Церовски и Маргита Кирякова!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.