Участвай в Wolftrail “United we hike” с екипировка от Jack Wolfskin и стани посланик на марката

Аутдор марката облича четиримата участници от глава до пети!

0
 

Сподели

Shares

Тази година лятото се очертава да бъде още по-вълнуващо и приключенско с новото предизвикателство на Jack Wolfskin и SPORT DEPOT. Wolftrail „United we hike“ е за всички с афинитет към авантюризма и социалните мрежи, които не се притесняват да изразяват ясно своите гледни точки и искат да станат посланици на Jack Wolfskin.

С други думи: ако обичаш да снимаш видеа или фотографии, да пишеш или просто да се забъркваш в нови приключения – ти си точният човек! А наградата е повече от фантастична:

В рамките на 4 дни, в края на юни или началото на юли 2023 г. (в зависимост от метеорологичните прогнози), ще откриваш нови хоризонти по въздух, земя и вода из България. Очаква те уникално 4-дневно преживяване Wolftrail “United we hike”, включващо разнообразни приключенски активности и нощувки на 3 различни къмпинг локации в страната. Освен това получаваш и още една награда – екипировка + пълно облекло от Jack Wolfskin. А за да се чувстваш още по-комфортно, SPORT DEPOT осигуряват всичко необходимо за преживяването.

Цялото предизвикателство ще бъде документирано от професионален снимачен екип, за да послужи като средство за вдъхновение на повече хора да открият радостите от активния начин на живот.

Награди за истински приключенци от Jack Wolfskin

Добре познатата на всеки аутдор любител марка подарява на всеки един от четиримата участници по един Аdventure pack, включващ всичко необходимо за удобно къмпинг преживяване. В пакета са включени дрехи и аксесоари, необходими на всеки приключенец, а най-хубавото е, че остават твои и можеш дълги години да им се наслаждаваш.

Ето и какво съдържа Аdventure pack-а:

Мъже:

Яке: JACK WOLFSKIN Яке STORMY POINT 2L JKT M
Това е едно от е едно от най-леките мъжки якета в колекцията на Jack Wolfskin. То е изключително функционално, на фона на изчистен дизайн. Здравата и технологична материя, от които е изработено, го правят идеален партньор на всеки приключенец в любимите занимания на открито.

Двуслойната материя TEXAPORE CORE SOFT е водоустойчива, ветроустойчива и дишаща. Качулката може да се прибере в яката на якето, а подгъвът може да се регулира според личните изисквания. Когато сте на открито и се забавлявате, шарнирните лакти ви дават отлична свобода на движение.

Панталон: JACK WOLFSKIN Панталон CANYON ZIP OFF

Ако сте на трекинг или пътувате в горещо време, CANYON ZIP OFF PANTS е точно това, от което се нуждаете. Панталон и шорти в едно – той е много практичен, ако искате да намалите това, което носите. Панталонът CANYON ZIP OFF е страхотен за жаркото слънце, тъй като леката материя SUPPLEX блокира вредните ултравиолетови лъчи и придава усещане за хлад на кожата ви. А, ако започне да вали или се изпотите – няма проблем, защото материята съхне изключително бързо. Ако стане много горещо пък, тези панталони могат да се превърнат в шорти, така че дори не е нужно да се преобличате.

Маргарита КиряковаТениска: JACK WOLFSKIN Тениска TECH T M

При еднодневни или многодневни преходи, когато времето е горещо и изпотяването е неизбежно, леката тениска TECH ще ви помогне да чувствате прохлада. Тя е направена от полиестерно трико, което абсорбира влагата и я отвежда от кожата, за да може да изсъхне бързо. Материята също така минимизира натрупването на неприятни миризми.

Тениска: JACK WOLFSKIN Тениска 

Изключително функционална и супер готина – PEAK GRAPHIC T е чудесен избор за динамични пътешествия и туризъм.

Леката материя TEXADRI отвежда влагата навън и съхне бързо. Така че все още ще се чувствате свежи, когато условията станат тежки. Технологията на тъканите MICROBAN пък намалява и образуването на неприятни миризми. Страхотната графика на планинска тематика допълва перфектно дизайна.

Жени:

Маргарита КиряковаЯке: JACK WOLFSKIN Яке STORMY POINT 2L JKT W

Здравото яке STORMY POINT 2L е ценно допълнение към вашия гардероб за октивности на открито. Изработено от водоустойчив, ветроустойчив и дишащ TEXAPORE CORE SOFT материал, това яке е едно от най-леките за дъжд в колекцията на JACK WOLFSKIN.

Качулката може да се прибере в яката на якето, когато не е необходима. Шарнирните лакти и регулируемият подгъв ви дават оптимална свобода на движение. Освен това то има три джоба, в които да приберете всичко важно.

Панталон: JACK WOLFSKIN Панталон ACTIVATE LIGHT PANTS

Софтшел панталоните ACTIVATE LIGHTса много по-леки и много по-дишащи от традиционните си аналози, а материята им е много по-еластична.

Платът TEXASHIELD CORE е дишащ, ветроустойчив и водоотблъскващ. А иновативната тъкан предпазва от UV лъчи. Шарнирните колене осигуряват добра свобода на движение. Двата предни джоба с цип осигуряват безопасно място за вашите ключове и телефон.

Маргарита КиряковаТениска: JACK WOLFSKIN Тениска TECH T W

При еднодневни или по-продължителни преходи, вашата лека тениска TECH Т ще ви помогне да се спасите от жегата. Трикото от полиестер отвежда влагата от кожата и съхне бързо. Освен това тя има способността да елиминира натрупването на неприятни миризми, така че да се чувствате свежи през целия ден.

Аксесоари за мъже и жени:

Шапка: JACK WOLFSKIN Шапка BASEBALL CAP
Чанта за кръст: JACK WOLFSKIN Чанта за кръст HOKUS POKUS
Колани: JACK WOLFSKIN Колан SECRET BELT WIDE
Бутилки: 

JACK WOLFSKIN Бутилка MANCORA 0.7
JACK WOLFSKIN Бутилка KAROO 0.75

Не пропускай да се впуснеш в това невероятно приключение на Jack Wolfskin и SPORT DEPOT! Повече информация относно условията за участие можеш да научиш тук. 

Виж какво споделиха победителите от 2022 година: Виктор Церовски и Маргита Кирякова!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.