Jack Wolfskin и SPORT DEPOT търсят точно теб за участие в уникално преживяване!

Ако си запален приключенец, активен в социалните мрежи - включи се в приключението Wolftrail “United we hike” и стани посланик на марката

0
 

Сподели

Shares
Wolftrail “Unite we hike”
Wolftrail “Unite we hike”

Това лято ще бъде още по-горещо, защото заедно с приятелите ни от SPORT DEPOT и Jack Wolfskin се отправяме на лов за закоравели приключенци, които обичат да снимат, пишат и споделят преживяванията си в социалните мрежи. Предизвикателството е като никое друго – наградата също! 

Заинтригувахме ли те? Продължавай да четеш, за да разбереш как можеш да накараш хобито си да ти се отплати, като станеш част от щурото Wolftrail “United we hike” преживяване на Jack Wolfskin и SPORT DEPOT.

Какво е Wolftrail “Unite we hike”? 

Wolftrail “United we hike” е формат на Jack Wolfskin, специално създаден, за да сплотява хората от цял свят, обединени от общата им любов към природата и пътешествията. Форматът представлява няколкодневни преходи из локации в цяла Европа, включващи и различни приключенски изживявания. 

Тази година, с помощта на SPORT DEPOT, форматът ще се реализира у нас за втори път. Уникалното по рода си преживяване ще даде възможност на четирима запалени приключенци, които създават съдържание и са активни в социалните мрежи, да се потопят дълбоко в емоциите на аутдор начина на живот.

В рамките на 4 дена, в края на юни или началото на юли 2023 г. (съобразно метеорологичната прогноза и възможността на победителите), участниците ще откриват нови хоризонти по въздух, земя и вода. Ще катерят върхове, ще се спускат шеметно от тях, ще се реят като птици в небесата, ще придобиват нови умения и ще споделят впечатленията си край лагерния огън в няколко различни локации из страната.

Виж: Wolftrail “United we hike”: Програмата на приключението

Всичко това ще бъде документирано от професионален снимачен екип, за да послужи като средство за вдъхновение на повече хора да открият радостите от активния начин на живот, а самите участници могат да се превърнат и в посланици на марката Jack Wolfskin

Кой може да участва?

Ако обичаш приключенията, пътешествията, изживяванията сред природата и си активен в социалните мрежи – ти си точният човек за нас!

Търсим си 4 човека. По един, който:

  • Обича да фотографира;
  • Обича да пише;
  • Обича да снима видеа;
  • И един, който просто обича да приключенства, да изпробва нови преживявания и да ги споделя в интернет.

Как можеш да участваш?

Всичко, което трябва да направиш, е до 15 юни 2023 г., да се регистрираш тук и да ни подскажеш какви са твоите силни страни, като качиш твои снимки, видеа, текстове за социални мрежи или просто напишеш надъхващо мотивационно писмо, защо трябва да участваш точно ти.

Какво ще спечелиш?

Изпращайки ни своята кандидатура, можеш да се превърнеш в един от четиримата, които ще спечелят:

  • Участие в уникалното 4-дневно преживяване Wolftrail “United we hike”, включващо разнообразни приключенски активности и нощувки на 3 различни локации в страната;
  • Пълно облекло от Jack Wolfskin;
  • Възможност за бъдеща работа като посланици на SPORT DEPOT и Jack Wolfskin.

Забележка: Цялото преживяване Wolftrail “United we hike” ще бъде заснето от професионален снимачен екип, а необходимата за отделните приключения и къмпингуване екипировка ще бъде осигурена от SPORT DEPOT.

Виж видеото от миналогодишното еднодневно преживяване Wolftrail “United we hike”:

Как ще се определят победителите?

На 20 юни жури, формирано от екипите на SPORT DEPOT и 360mag, ще избере и обяви четирима победители, които ще вземат участие във Wolftrail “United we hike”, както следва:

  • Един участник, представил най-креативните снимки;
  • Един участник, представил най-оригиналните текстове;
  • Един участник, представил най-оригиналните видеа;
  • Един участник, представил най-вдъхновяващо мотивационно писмо

Покажете ни вашите силни страни, сприятелете се с Jack Wolfskin и станете част от приключението WolfTrail. Очакваме те! Можеш да кандидатстваш оттук.

Виж какво споделиха победителите от 2022 година: Виктор Церовски и Маргита Кирякова!

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.