МSM-trail – първото осиновено трасе на Витоша с официално откриване на 30 юли

В деня на откриването, организаторите са подсигурили трансфер в който ще извозва от края на трасето догоре.

0
 

Сподели

Shares
На 30.07 (събота) ще бъде открито подобреното и небеизвестно трасе на горна станция на лифта на „Голи връх“ в ПП „Витоша“- МSM-trail. Проектът е първото осиновено трасе в Природен парк „Витоша“.

Вижте: Осинови обект във Витоша

„Бяхме вдъхновени от това, колко много хора припознаха себе си в планинското колоездене през последните години. За съжаление условията в домашната планина винаги са били такива, че редица байкъри се грижат за трасетата напълно доброволно…“, споделят от MSM SPORT.

Едно от старите трасета в Природен парк „Витоша“, така нареченият „Голи връх“ вече е с нов облик. То е изчистено, разширено и подобрено, а маршрутът е подходящ за всички карачи с поне средно ниво на каране в планината – необходими са умения за преодоляване на обратни наклони и корени, стръмни участъци… и завиване във виражи.
За изграждането на маршрута имат заслуги също ПП „Витоша“, ЮЗДП и момчетата от @dig_it_co – Денис и Вальо.
В деня на откриването на MSM трасето, организаторите са подсигурили трансфер в който ще извозва от края на трасето догоре. Като задължително условие за ползването на безплатния трансфер е наличието на каска за планинско колоездене!
Повече за събитието вижте в официалната му страница във Фейсбуук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.