Серията QUATIX® 7 от Garmin: Създадена за хора, обичащи водните предизвикателства

Морски GPS часовници, които искаме да имаме!

0
 

Сподели

Shares

Точно навреме за лятото и приключенията, които го съпътстват, Garmin ни изненадват приятно с новата серия GPS морски часовници QUATIX® 7. Тя е фокусирана върху лодкарите, риболовците и ветроходците или всички хорa, oбичащи да прекарват времето си, около вода с множество функции, приложими и на сушата.

QUATIX® 7 се предлага в три варианта – Standard Edition, Sapphire Edition и Solar Edition. Всеки от тях разполага с всеобхватна свързаност със съвместими Garmin картографи и други устройства, за да предложи контрол на автопилот, стрийминг на данни и интегрирани данни за приливите на циферблата и други полезни функции.

Всички три модела от смарт серията имат подобен външен вид – сребрист безел от неръждаема стомана, червени и сини подчертани зони около циферблата, сензорен екран и опции за навигация с пет бутона. Моделите QUATIX® 7 и QUATIX® 7 Sapphire разполагат с  прекрасен AMOLED дисплей, а моделът Solar е снабден с Power Sapphire дисплей, поддържащ слънчево зареждане за удължаване живота на батерията и вграден LED фенер.

Софтуерът на часовниците от QUATIX® 7 поддържа до седем бързи команди, състоящи се от натискане и задържане или натискане на два бутона едновременно, за да можете лесно да боравите с функции като екранна снимка, музикалните контроли и достъп до приложението Garmin Pay. Освен това устройствата поддържат и допънителни BlueChart g3 карти.

Разширените смарт функции включват вградени профили на активност за водни и наземни спортов, указатели за производителност, смарт известия, 24/7 наблюдение на здравето и др.

Морски часовници с множество функции за плаване

Управление на автопилот: Без значение в коя част на лодката се намирате, лесно може да я управлявате с функцията за автопилот.

Аудио система Fusion-link: Можете да управлявате вашата  бордова система Fusion Entertainment, директно от часовника си.

Преглед на данни за плавателния съд: Със съвместимо морско оборудване можете да преглеждате дълбочината на водата, оборотите на двигателя или скоростта на вятъра, направо от часовника си.

Маркиране на точки от маршрута: Използвайте часовника си, за да поставите точки на интерес върху вашата карта.

MULTI BAND-GPS: Получавате и използвате множество честоти, изпращани от навигационни спътници, които позволяват подобрена точност на позицията ви, дори в райони, където GNSS сигналите се отразяват слабо (за модели Sapphire Edition и Solar Edition).

Сигнали за приливи и отливи: Внимавайте за приливите и отливите на водата с интегрирани данни, видими на циферблата на часовника.

Котвена аларма: Ново предварително инсталирано приложение за котва, което ще ви предупреди, ако котвата на лодката се влачи.

Топографски карти на много континенти: Разгледайте подробни контурни карти по целия свят, които лесно се зареждат и актуализират чрез налична Wi-Fi мрежа.

 

 

Научи повече за часовниците от серията QUATIX® 7 в официалния сайт на Garmin или посети магазинa на марката на адрес София,Бул. “Васил Левски” 80-А и Шоурум на „Бул. Асен Йорданов“ 4-B.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.