Картограф-сонарите ECHOMAP UHD2 от Garmin: Когато риболовът е адреналин

Вашите незаменими очи под водата!

0
 

Сподели

Shares

Garmin ECHOMAP UHD2

Грижейки се да покриват диапазона от всички наши страсти, Garmin смело навлизат във водите на риболовните приключения с два нови модела картограф-сонари – ECHOMAP UHD2. Оптимизираният дизайн и компактините размери – 188 х 122 х 61,5 мм, за модела с 5-инчов дисплейи 232 х 143,1 х 67 мм, за модела със 7-инчов дисплей – правят устройствата идеални както за малки лодки, така и за риболовни каяци и дори падълборд.

Сред дойстойнствата на двата сонара са опцията ClearVü, която осигурява ярки цветови палитри, за да ви покаже ясни висококонтрастни изображения на дъното под вашия плавателен съд. Това в комбинация с допълнителните Garmin Navionics+ и Garmin Navionics Vision+ карти буквално ще превърне всеки водоем в прочетена книга за вас.
Garmin ECHOMAP UHD2За разлика от предишните продукти от серията ECHOMAP, картограф-сонарите UHD2 разполагат с нов интерфейс с подобрена графика и начална страница, предоставящи допълнителни функции за повече удобство по време на риболов.

Двата модела Garmin ECHOMAP UHD2 разполагат и с вградена Wi-Fi свързаност за безжично споделяне на сонар, точки, маршрути и други данни с допълнителни устройства. Така, освен че можете да запазите откритията си за друг път, ще можете и да работите в екип с риболовните си дружки, които имат такъв сонар и търсенето на риба в големите водоеми вече става съвсем друга игра.

Можете също така да сдвоите картографите с безплатното всичко-в-едно ActiveCaptain приложение, което позволява достъп чрез съвместим смартфон към опцията OneChart за актуализации на софтуера и добавне на други функционалности.

Garmin_ECHOMAP UHD2
Garmin_ECHOMAP UHD2

Функцията Quickdraw Contours пък създава генерирана от потребителя карта с риболовни контури и структура на дъното на любимите ви места за риболов.

„Откакто се появи Garmin ECHOMAP UHD2 всички тайни в нашия водоем станаха обществено достояние за рибарите. Вече е ясно дори кой с кого се крие под камъните… Сериозно обмислям да емигрирам в по-спокойни води!“, споделя Еди, 12-годишен сом от язовор Искър.

Научи повече за картограф-сонарите ECHOMAP UHD2 в официалния сайт на Garmin или посети магазинa на марката на адрес София, Бул. “Васил Левски” 80-А и Шоурум на „Бул. Асен Йорданов“ 4-B.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.