Garmin Edge 1040 и Edge 1040 Solar: GPS велокомпютри за напреднали

Снабдени с multi-band GNSS технология

0
 

Сподели

Shares

Garmin Edge 1040

Garmin представя серията Edge 1040 – първите GPS велосипедни компютри с multi-band GNSS технология за още по- добро покритие под гъста дървесна покривка, по отдалечени планински пътеки и разбира се, в градски условия. 

Серията включва моделите 1040 и 1040 Solar, които изобилстват от функции за производителност, помагащи ви да разберете силните и слабите си страни, за да ви напътстват през всяко предизвикателство. Дори могат да ви помогнат да управлявате усилията си, като предоставят цели за мощност по време на каране и съвети за издръжливост. Самата настройката на компютрите е подобрена, така че използването им да е достатъчно лесно – можете просто да ги извадите от кутията и да започнете да карате.

Както личи и от името Garmin Edge 1040 Solar е компютър, снабден с опция за слънчево зареждане, което позволява да карате още по-дълго и да получавате по-добро покритие и  в най-затънтените кътчета. по време на дневни карания, соларната батерия добавя по 20 допълнителни минути живот на батерията, на всеки час, в който устройството работи.

В сравнение с предишните модели велокомпютри на Garmin – Edge 1030 и 830, серията 1040 изпъква с редица други нововъведения и няколко подобрения:

Garmin Edge 1040Функцията Power Guide ви позволява да управлявате усилията си като препопръчва цели за мощност през целия трак.

Чрез функцията за издръжливост можете в реално време да следите представянето си и колко дълго още можете да въртите педалите.

Подобрявайте представянето си чрез специалната програма, следяща велосипедните ви възможности, която сравнява способностите ви с изискванията на конкретните тракове, така че да можете да съсредоточите тренировките си към най-наложителните за подобрение умения.

Garmin Edge 1040

В Edge 1040 и 1040 Solar е усъвършенствана и програмата за тренировъчни планове, която разполага с нови маркери, позволяващи ви да класифицирате тренировките, така че да са по-лесни за планиране.

Двата модела велокомпютри са снабдени и с актуализирани карти, подобрени за специфични видове каране и подчертаващи популярни пътеки и обекти.

Едно от най-значителните подобрения в новата серия е животът на батерията, която издържа до 45 часа интензивна употреба за 1040 Solar и 35 часа за 1040. Плюс допълнителни 70 часа издръжливост в режим за пестене на батерията.

Научи повече за велокомпютрите от серията Edge 1040 в официалния сайт на Garmin или посети магазинa на марката на адрес София,Бул. “Васил Левски” 80-А.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.