VARIA™ RCT715 от Garmin: Велорадар, който вижда това, което вие не можете

Новият модел е още по-впечатляващ, благодарени на вградената си камера!

0
 

Сподели

Shares

През 2015 година Garmin създадоха категорична иновация в технологичния свят на велосипедите, а именно първият в света велорадар. Garmin Varia се превърна в надеждно устройство, виждайки това, което вие не можете.

Новата подобрена версия VARIA™ RCT715 определено ни впечатли с характеристиките си и вече трудно може да си представим нашето пътуване на две гуми без него. Ето защо:

„Очи и на гърба“

Когато карате велосипед е необходимо цялото ви внимание да бъде концентрирано на пътя. Но колкото и да сте предпазливи, понякога очите и ушите ви не са достатъчни, особено за случващото се зад вас. Тогава на помощ идва VARIA™ RCT715, който функционира като задна светлина за велосипед, има вграден радар, който може да открие, когато друго превозно средство или велосипедист се приближава и камера, записваща всичко случващо се зад вас.

Задната камера записва непрекъснато през цялото време на пътуването ви. Освен това има режими за откриване на инциденти и автоматично запазване на клипове по време, преди или след тях. Камерата има висока разделителна способност и позволява да снимате видео при 1080p в 30 кадъра в секунда, което спестява много от батерията на радара. При този режим с едно зареждане може да записвате до шест часа.

Когато не сте сами на пътя

VARIA™ RCT715 засича превозни средства, приближаващи се отзад на разстояние 140 метра. Чрез светлината му с висока видимост можете да предупреждавате шофьорите зад вас с видимост през деня до 1.6 км.

Чрез синхронизиране с вашия компютър за колоездене Garmin Edge или монтиран смартфон (чрез приложението Varia), радарът може да ви предупреди какво се случва зад вас във всеки един момент, както и да изпращате сигнали до другите участници в движението. Varia App ви дава възможност да преглеждате лесно кадри, да контролирате режимите на камерата, както и да следите за приближаващи автомобили.

Безопастност и при дълги пътувания

Ако се чудите дали VARIA™ RCT715 е също толкова добър спътник и на дълги разстояния-ДА! Неговият живор на батерията варира между четири и шест часа в зависимост от режима, в който сте го настроили. Може да избирате между три режима на запис – „Винаги включено“, „Само светлини и радар“ или radar-activated режим, който включва камерата само при приближаващ се автомобил.

Научи повече зa радара Garmin VARIA™ RCT715 в официалния сайт на Garmin или посети магазинa на марката на адрес София,Бул. “Васил Левски” 80-А и Шоурум на „Бул. Асен Йорданов“ 4-B.

 

 

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.