Basecamp Service+Rental отваря врати

Новото пространство от веригата Basecamp ще предлага услуги по поддръжка и сервиз на ски и наемане на екипировка, както и изложбена зона за колела и сърф

0
 

Сподели

Shares

Шоурум за колела и сърф, сервиз за ски, място за наем на екипировка-пространството за споделяне на идеи, планове и любов към аутдор спортовете вече е факт! Като естествено продължение на философията зад магазини Basecamp се ражда Basecamp Service+Rental!

Първият магазин Basecamp отваря врати преди повече от 10 години в София. Оттогава насам Basecamp се превръща в повече от магазин – той е мястото, където любителите на приключенията и природата срещат своите съмишленици! Към днешна дата магазинът вече има три локации – две в София и една в Пловдив. Следващата стъпка в кръга на Basecamp е Basecamp Service+Rental.

Новата локация ще предоставя услуги по поддръжка и сервизиране на ски и наемане на екипировка. Basecamp Service+Rental ще предоставя и изложбена част, в която клиентите ще могат да се запознават с моделите велосипеди и сърфове, които магазини Basecamp предлагат.

Basecamp Service+Rental е отдавашна наша мечта. Сервиз за ски, място за наем на екипировка, шоурум за ски и колела – искахме да създадем едно пространство, предоставящо множество услуги от най-висок клас. Освен услугите, обаче, мястото предлага и възможност за непринудени срещи и разговори, за обмяна на опит и мнения, за споделяне на страстта към природата и активния начин на живот – именно онова, което стои в основата на Basecamp!“, казва управителят на XCoSports България, Дарина Тодорова.

Официалното откриване на новото пространство Basecamp Service+Rental ще се състои на 11 Юли 2022 (Понеделник), от 18:00 часа, на адрес: София, бул. Черни връх 47, Завод „Витоша“, вход откъм гърба на сградата.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.