Активни в града и сред природата: Серията Vardag на Fjällräven с нови попълнения

Бъдете стилни в града и сред природата, с доказаното качество на шведската лисица!

0
 

Сподели

Shares

Една от най-функционалните серии на Fjällräven – Vardag, вече няколко години предлага качество и стил за активните в града и сред природата хора. Защо това е така и какви нови модели ни очакват през сезон Пролет-Лято 2022, можете да разберете от настоящата статия.

Fjällräven Vardag

Вдъхновена от природата, направена за ежедневието

Шведската дума „Vardag“ може да бъде преведена като „делничен ден“ или „ежедневие“. Зад тези значения се крие и концепцията на колекцията Vardag от Fjällräven. Тя е призвана да предложи пълен комфорт и стил в града, но също така и сред природата. Идеята е, че вече няма нужда приключенията да чакат уикенда. Можете лесно да прекарвате повече време на открито, независимо дали карате колело до работа или се отправяте на ежедневна разходка в парковете или любимите местенца сред природата, край вас. От якета до полари, колекцията е идеална за пролетно-летни приключения.

Fjällräven Vardag

Класика, актуална и до днес

Всички облекла и чанти в гамата на Vardag притежават традиционното Fjallraven лого от 70-те години. По този начин се осъществява мост през времето между класическите модели на Fjallraven от онази епоха и съвременните продукти. Няколко от дизайните в серията Vardag дори са пряко вдъхновени от доказани ретро модели, демонстрирайки по този начин тяхната вечна привлекателност.

Fjällräven Vardag

Качество, издръжливост и функционалност

Тъй като Fjallraven държат на природосъобразността и качеството на техните изделия, повечето модели Vardag са направени от модерната еко материя G-1000 – издръжлива и лека смес от рециклиран полиестер и органичен памук. Проектирани да бъдат идеалният преход от ежедневния градски начин на живот към живота на открито, дрехите от колекцията Vardag могат да се използват по време на пътуване до работното място или в пустинята, без да изглеждате неуместно, в която и да е обстановка. Това се дължи на техните качества, издръжливост и функционалност –  неразделна част от ценностите на марката Fjällräven.

За сезон Пролет-Лято 2022 г. серията Vardag предлага и няколко нови попълнения към гамата си. Ето част от тях:

Fjällräven Vardag

Vardag яке за мъже и жени

С неподвластна на времето кройка, вдъхновена от класическите модели на Fjällräven, и с невероятна издръжливост, новото Vardag яке е перфектното допълнение към стила ви, в хладните летни вечери.

Якето е направено от най-издръжливия плат на Fjällräven, а именно G-1000 HeavyDuty Eco. Дизайнът е семпъл и устойчив, с големи джобове и издръжливи метални копчета. Материята остарява красиво и омекотява с течение на времето. Универсална базова дреха, подходяща за ежедневието употреба, както и за спокоен живот на открито и при пътуване.

Fjällräven Vardag

Vardag Lite полар за мъже и жени

Лек, удобен полар за всякакви забавления на открито – идеалният подслой за яке в прохладното време. Дизайнът е неподвластен на времето и включва цип с половин дължина отпред и джоб за дребни предмети. Изработен от лек, гъвкав поларен плат от рециклиран полиестер с еластични маншети на ръкавите и шнур за регулиране на подгъва.

Fjällräven Vardag

Vardag панталони за мъже

Практичнни и стилни, тези удобни и универсални панталони са произведени от G-1000 Eco Stretch плат, за да са достатъчно удобни и надеждни докато карате велосипед до работа или по време на излети с приятели след работно време.

Семплият, изчистен дизайн се слива безпроблемно с градската среда. Трите джоба с цип държат на сигурно дребни предмети, а талията с ластик отзад спомага за по-плътно прилягане. Надежден избор за ежедневието и на открито.

Fjällräven Vardag

Vardag чанта тип “crossbody”

Въпреки че е един от малките по размер членове на семейство Vardag, тази чанта предлага много място за предметите, необходими за един ден в града.

Изработена е от издръжлив G-1000 HeavyDuty Eco материал, а вътрешността ѝ е от рециклиран найлон, с допълнителна подплатена основа за стабилност. Може да се носи на рамото или в ръка. Конструкцията на дръжката допринася за нейната стабилност, като същевременно придава на чантата характерен вид.

Fjällräven Vardag

Новите попълнения в колекцията Vardag на Fjällräven виж онлайн или посети магазинът на марката в гр.София, The Mall, бул.Цариградско шосе 115, партер.

 

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.