Какво да носите, когато пътувате, за да изглеждате модерно и да се чувствате комфортно?

0
 

Сподели

Shares

Пътуванията понякога могат да се окажат предизвикателство. Дългите часове седнали в някакъв транспорт, изискват внимателно планиране какво ще облечете. Добрият избор ще ви донесе удобство и комфорт. Ако не сте облечени подходящо, доста вероятно пътуването ще се окаже неприятно изпитание. Ето какво да имате предвид, когато избирате облеклото си за пътуване за да се чувствате добре, но и да изглеждате модерно.

Horizontal shot of contemplative good looking man has stubble, wears hat, jacket and gloves, stands near wheat field background with free space on right side. People, leisure and walk concept

Чували ли сте за правилото на слоевете?

Когато пътувате, сменяте различни микроклимати. Вън може да е ужасна жега, но в самолета се поддържат по-прохладни температури. Обратно, вън може да е хладно, но във влака доста горещо. Затова, добре е да сте облечени с облекло „на слоеве“. Така ще можете да махате или добавяте нещо, за да се чувствате максимално добре. Вземете шал, суичър, тънко яке в ръчния багаж. Стане ли ви хладно – ще има с какво да се наметнете. Ако пък е топло – можете да ги сгънете и да ги използвате, за да си осигурите повече комфорт. Изберете облекло от дишащи материи – памук, коприна, лен. С тях ще се чувствате прохладно и ще съхраните усещането за комфорт  и чистота.

Знаете ли защо лекарите препоръчват дълги чорапи по време на продължителни пътувания?

Компресивните чорапи спомагат кръвообращението и предотвратяват подуването на краката. Те са подходящи не само за бременните дами, но и за хората с различни медицински състояния, както и за тези, които се налага да пътуват често или пък за еднократни дълги пътувания. Не е нужно да избирате много стегнат модел. Просто заложете на любимите си десени дълги чорапи. Такива предлага шведската марка Happy Socks. Сред решенията ѝ има модели за деца, мъже, жени. Чорапите са цветни и красиви. Целта на производителя е да вдъхнови себеизразяването чрез цвят, креативност и забавление. „Някога чорапите бяха просто чорапи“ – казват създателите на happy socks. „С нас, те намериха своята усмивка“ – допълват те своята мисия и послание. От 2008 г. до днес, happy socks се превърна в световен феномен. Вдъхновените от абсолютно всичко чорапи, усмихват хората по света. Ето защо happy socks са точното решение и за дълги пътувания. Те се изработват с авангардни технологии от първокласни материали, за да им се радвате наистина дълго време. С тях не само ще се чувствате комфортно, но и ще изглеждате модерно и ще разкажете своя стил през едно необичайно платно – чорапите.

Какви обувки да изберете за своето пътуване?

Заложете на удобни, равни обувки. Краката ви определено ще ви благодарят за това решение след дългите часове полет или друг преход до целевата ви дестинация. Пръв приятел на happy socks са чехлите на бранда, познати със същото име. Те са супер удобни, позволяват на крака ви да диша, не го стягат, не спарват, а са точно толкова цветни и забавни, колкото чорапите. С тях можете да изберете модно решение за пътуването си, с което ще спечелите не само комфорт и удобство, но и фешън излъчване. На точки, с черешки, коктейли или друг забавен детайл, чехли happy socks имат своето място не само сред удачните за дълги летни пътувания избори, но и на плажа или в ежедневието. Когато чехлите и чорапите ви ви усмихват, то доста вероятно те са happy socks. Решение за удобно пътуване предлагат и любимите ви брандове, като примерно tommy_hilfiger. Предложенията им за еспадрили, сандали, мокасини са подходящ избор за продължителни пътувания, когато искате освен комфортно усещане, да съхраните и модерната си визия.

Искате да пътувате удобно и да сте модерни? Изберете свободно облекло от дишащи материи. Шал, тениски от бамбук, удобни панталони. Съчетайте с чорапи и чехли happysocks и сте готови за комфортно пътуване, изпълнено с добро настроение.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.