Тест драйв на електрически велосипеди

1


Дата на събитието: 19.09.2011

Сподели

Shares

Днес – 19 септември ще има представяне и тестово каране на електрически велосипеди в столицата. Събитието е в рамките на Седмицата на мобилността, която тече до 22 септември и е организирано от sсoot.bg.

Кога: от 18:00 – 20:00ч – днес, понеделник, градинката пред Народен театър “Иван Вазов“.

Желаещите ще могат да получат информация и впечатления от първо лице за електрическите велосипеди.

Световната тенденция за развитие на електрическите коли роди идеята за еко придвижване и на 2 колела. Те ще се разпространят по-бързо от електромобилите и oт Scoot.bg казват, че 2011 година е определена за СТАРТ на електрическите колела.

Приблизителната стойност на едно ЕКО колело е 990 лв, в сравнение с 60 000 лв за една еко кола.

Вариантите, в които се предлагат еко колелата, са 250w, 500w, 800w и 1000w, като за тези двигатели има и 2 варианта на батерии – ACID и LiPo4. Всичко това може да бъде събрано и тествано в специализирания сервиз, намиращ се на бул. Черни Връх 51А в София. Най-важното, което можете да получите за изграждането на вашият еко велосипед е ПРЕЦИЗНА консултация с цел да изберете най-подходящия продукт за вашите нужди.

Пробегът на еко велосипеда на Scoot.bg е около 40 км с едно зареждане, което може да извършите на всяко място, снабдено с електричество, предвид малкия обем и килограми на колелото.

Виж повече подробности тук

Сподели

Shares

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.