Borovets Adventure Weekend

0


Дата на събитието: 24.09.2011

Сподели

Shares

photo_by_Konstantin_Velichkov_Borovec Mountain Bike Parkphoto_by_Martin_Radnev_Borovec Mountain Bike Parkphoto_by_Martin_Radnev_Borovec Mountain Bike Park

На 24 и 25 септември символично ще бъде закрит летният сезон в Боровец. След многото приятни изненади, които зарадваха посетителите на Borovets Mountain Bike Park този сезон – няколко нови трасета, колела и екипировка от висок клас под наем, както и откриването на “Borovets Adventure Center”, екипът на парка иска да зарадва за последно тази година своите почитатели с един нетрадиционен уикенд – “Borovets Adventure Weekend”.

Организаторите от Бороспорт и Concept Creative ще изненадат посетителите на парка през тези дни с два броя въздушни възглавници, предоставени от Drag Bicycles и магазин True Riders. Kъм тях ще има на разположение няколко специално изработени дървени скока с различна големина и форма. Очаква се събитието да предизвика интереса на много от родните байкъри, които на място ще покажат различни умения и атрактивни трикове. На въздушните възглавници ще бъдат допускани и всички желаещи, като единственото условие ще бъде да имат каска на главата си.

И през двата дни на “Borovets Adventure Weekend” ще има музика, която да надъхва всички, които скачат на възглавниците, както и да поддържа настроението на публиката. Вечерта на 24-ти партито ще продължи и през нощта в бар-дискотеката на хотел Рила.
Екипът на Borovets Mountain Bike Park обещава всички трасета в парка да бъдат идеално подготвени за каране „като за последно”. По тях ще бъдат и фотографите на парка, които ще запечатат голяма част от уикенда, а най добрите и интересни снимки ще бъдат публикувани на сайта www.borovetsbikepark.com, от където всеки ще може да свали всички кадри, които му харесват.

Очаква се времето да бъде хубаво и да дoпълни доброто настроение на присъстващите. Заповядайте и вие на 24-25 септември в Боровец, за да изпратим подобаващо летния сезон и да посрещнем зимата с усмивка.

За допълнителна информация: info@borovetsbikepark.com

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.