Спечели от юлското утро със SPORT DEPOT

Включи се в съвместнатани игра и посрещни 1 юли с ново къмпинг оборудване

1
 

Сподели

Shares

Джулай Морнинг е онзи уникален празник на свободните хора, който очакваме с трепет, за да посрещнем символично начало на лятото. За да те надъхаме за  предстоящия първи юлски изгрев, ние от 360mag.bg и нашите приятели от SPORT DEPOT, на които винаги можеш да разчиташ за къмпинг оборудване, те предизвикваме да се включиш в новата ни игра „Спечели от юлското утро със SPORT DEPOT“.

Правила на играта

Условия:

  • Следи постовете на играта „Спечели от юлското утро с SPORT DEPOT“, които ще откиеш в социалните канали на 360mag.bg – Facebook и Instagram.
  • Тагни свой приятел, с когото искаш да споделиш тазгодишния Джулай Морнинг.
  • Всеки участник има право да участва неограничен брой пъти като при всяко следващо участие е необходимо да тагне различен от предходния приятел.

Продължителност:

Играта продължава от 08:00 ч. на 16 юни (четвъртък) до  15:00 ч. на 1 юли (петък) 2022 г.

Награди:

Двуместна палатка CRESTLINE 2L TENT – подходяща за къмпинг и неколкодневни излети сред природата или за фестивал. Комфортна и защитена от външни влияния, тя разполага със системата за бързо и лесно разпъване, а компактните ѝ размери улесняват нейното транспортиране.

Тента за плаж Beach – осигурява защита от слънцето, вятъра, дори и от слаб дъжд. Идеална за плажа, двора или за любимия фестивал.

Кафеварка Manley M Expresso Maker – високачествена кафеварка за три дози кафе, които да споделяш в летните утрини с любимите хора.

Присъждане на наградата:

Победителите ще изтеглим на случаен принцип, чрез виртуална томбола.

Желаем ти успех!

SPORT DEPOT – всичко за летни приключения

Ако преди или след Джулая си решил да прекараш хубавите дни на открито, но все още не си се оборудвал добре, то в SPORT DEPOT ще намериш всичко необходимо да запълниш липсите. Възползвай се от специалната JULY MORNING SALE от 24.06 до 1.07 и вземи къмпинг оборудване с 20% отстъпка.

Във физическите магазини или онлайн, те очаква разнообразно къмпинг оборудване, всичко за аутдоор спортове, плаж, море и планина. Следи за промоции и оферти цяло лято!

 

Сподели

Shares

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.