Extreme Sports Channel през октомври

0
 

Сподели

Shares

ПРЕМИЕРА: PINKS – Lose the race, Lose your ride!

Използвайки всички условия на класическо драг състезание от 50-те години, „PINKS“ изправя един срещу друг състезателите в битка във формат две от три, като загубилият предава талона на колата си. Правилата са прости – две коли се появяват на пистата и пилотите се договарят за стартовите позиции (дължината на автомобилите); колите заемат позиции, флагът се спуска и първият, който измине 400 метра печели.

От 10 до 19 октомври, от понеделник до четвъртък, 20:30 и 23:50.

ПРЕМИЕРА: Cowboy U

Градски каубои изживяват приключението на живота си с „Cowboy U“. Професионалните каубои Роко Уочман и Джъд Лефю, и техният екип от опитни специалисти се опитват да научат група хора от града на каубойския начин на живот само за три седмици. Заснети на фона на красивата природа близо до Роки Маунтийнс, Роко и Джъд тренират състезателите в интензивен каубойски лагер. Осемте участници, чиито професии варират от помощник треньор на отбора по футбол на университета Джон Хопкинс до баща-домакиня, се изправят пред всекидневни препятствия и физически изпитания в опита си да се превърнат в истински каубои.

От 19 октомври, всяка сряда, 21:20 – повторение, всяка неделя

ПРЕМИЕРА: The Alli Show

1ви сезонAlli presents

Представяне на шест различни екстремни спорта през очите на най-добрите перспективни екстремни спортисти. „The Alli Show“ показва портретите на най-известните новоизгряващи атлети, демонстрирайки тяхната решителност и стремеж. Те се целят към върха и се опитват да променят облика на екстремните спортове. След месеци проучвания на най-добрите сред най-добрите, всеки епизод на поредицата запознава зрителите с различни спортове и спортисти – от мотокрос до ски свободен стил и уейкбординг.

От 7 октомври, всеки петък, 18:50 и 19:15

ПРЕМИЕРА: Alli Presents

Премиерна HD поредица, която концентрира вниманието върху най-големите звезди от световната сцена на екстремните спортове. Това е среща с най-добрите атлети, състезаващи се за най-примамливите награди на арената на екстремните спортове. Предаването показва кадри от най-значимите събития като Summer Dew tour и Winter Dew tour, и освен това разкрива начина на живот и светогледа на тези изключителни спортисти.

Не пропускайте това уникално екстремно преживяване!

От 28 октомври, всеки петък, 17:10 и 18:00

ПРЕМИЕРА: Simpel Session 2011

Simpel Session“ се е превърнало в едно най-мащабните състезания в света на BMX и скейтборда. И не само заради широкото медийно отразяване или огромните наградни фондове, а по-скоро заради способността си да привлича големите имена в бизнеса, заради изумителната нова писта всяка година и заради страхотните емоции, примесени с усещането за гигантско BMX и скейтборд парти. „Simpel Session“ предлага най-вълнуващото от BMX и скейтбординга.

21 октомври, петък, 17:10

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.