Walltopia стана генерален спонсор на българския национален отбор по спортно катерене 


Световният лидер в производството на катерачни стени подписa едногодишен договор с Българската федерация по катерене и алпинизъм

0
 

Сподели

Shares
Националният отбор по катерене
Националния отбор по катерене

Световният лидер в производството на катерачни стени „Уолтопия“ става генерален спонсор на българския национален отбор по спортно катерене. Подписаният едногодишен договор с Българската федерация по катерене и алпинизъм включва подпомагане дейността на федерацията, индивидуални договори с най-изявените спортисти и премии за класиране в официалните международни състезания.

Младите състезателите от отбора показаха завиден талант и умения последните няколко години като завоюваха значителни успехи – световна и европейска титли при юношите, медал и финали при жените.

Националния отбор по катерене
Националния отбор по катерене

Още през изминалия уикенд Александра Тоткова, 17 г., взе бронзов медал при жените на Европейската купа в дисциплина “трудност”, която се проведе на 4-5 юни в Арко, Италия. Това бе първото състезание в тази дисциплина за сезона и Алекс демонстрира умения и класа редом със съперничките си от целия стар континент.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.