Вкусни приключения с Dacia Jogger и Константин Таквор

Пролетна история за пътуване и лонгборда като забавление, и маса за пикник

0
 

Сподели

Shares
Dаcia Jogger
Dаcia Jogger

Преди месец Дачия ни поканиха на представянето на новия Дачия Jogger.

Модела ни допадна много поради няколко естествени за нас причини обобщени в изречението – колата е създадена и позиционирана за хора с отношение към аутдор начина на живот. 

Dаcia Jogger
Dаcia Jogger

Това си личи по дребни детайли, които ние, хората обичащи да прекарваме време сред природата оценяваме, като например факта, че багажникът е прецен да побира изправено колело, без да се налага разглобяване, че гредите имат вградени напречни такива и лесно може да поставите багажник, палатка и друго върху покрива, без необходимост да купувате допълнителни неща. 

Въпреки че, колата е оптимизирана на максимум, което я прави сред най-достъпните модели в класа си, не е спестена мисъл за удобството на таргета, интересуващ се от подобен автомобил, като напимер специално подготвено място за телефон, което отново ви спестява нуждата да купувате допълнителни стойки, приставки и подобни екстри. Колата е слабо претенциозна, но високоефективна.

Dаcia Jogger
Dаcia Jogger

Полезно за всеки, който обича да пътува с много багаж е огромния багажник и възможността, а закупуване на колата с фабрична газ, което освен сметките ви за гориво, ще намали и вредните емисии, които отделяте на минимум .

Не на последно място, отбелязваме и подобренията в дизайна. Колата изглежда  изключително съвременно и се усеща чудесно като комфорт. 

Затова помолихме Дачия да ни дадат колата за едно кръгче :) 

Dаcia Jogger
Dаcia Jogger

Вдъхновени от едно от емблематичните събития за собственици на Dacia – „Дачия пикник“ и осенени от идеята, че от всеки борд става маса за пикник, напълнихме кошницата и поехме да разтъпчем пролетно уникалните дъски на приятеля ни лонгбордист Марто Раднев.

Качихме бордовете на Jogger-a. Напазарувахме с най-свежия аутдор готвач Константин Таковор, откраднахме хубавата Калина от магазина на Стената и газ към най-добрите лонгборд спотове, които знаем в района на София. Разбира се, нямаше как да не вземем и Руслан Вакрилов, за да запечата тези хубави мигове.

Dаcia Jogger
Dаcia Jogger

Вижте кратко видео на един хубав ден, изпълнен със спорт сред природата, вкусно хапване, приятно пътуване и емоции с новият Dacia Jogger. Дни, каквито обичаме и пожелаваме на всички.

Един от най-вкусните брънч сандвичи на Кокера съдържа: яйца, прошуто Кото, гъба Кладница, пушена Скаморца, чабата, горчица, масло,пресен лук и мащерка, а времето, което ще ви отнеме да го приготвите е около седем минути.

Dаcia Jogger
Dаcia Jogger

Заредени с много слънчеви емоции, няма да спрем да преживяваме лятото и сме сигурни, че Dacia Jogger ще бъде верен спътник на всички,които са изберат да пътуват с него. Автомобил, създаден за приключения, събиращ всичките ни любими неща за пълноценно изживяване сред природата.

Видео и снимки: Руслан Вакрилов

Dаcia Jogger
Dаcia Jogger

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.