Abisko Pro от Fjällräven: Всичко, което искат жените по време на трекинг

Шведският аутдор експерт с иновативно предложение за дамите, съчетаващо панталон и клин в едно

0
 

Сподели

Shares

Лятото е все по-близо, а с него идва и жаждата ни за приключения на открито. Търсенето ни на връзката с природата и пълноценното прекарване сред нея, налага и избора на качествена и надеждна екипировка. Дали ще ходим на трекинг, на къмпинг или просто искаме да се разходим из планинските пътеки, функционалното облекло е от основно значение.

Ето защо с тазгодишната си колекция за сезон пролет-лято 2022 шведският експерт Fjällräven ни апелира да сме повече време сред природата и да и се наслаждаваме максимално, без да се притесняваме за екипировката си по време на аутдор преживяванията си. За целта бранда представи новите си функционални и надеждни облекла за всякакъв терен под мотото: „Нека се видим тук“.

„Не пропускайте да станете част от емблематичния поход Fjällräven Classic през 2022, включващ цели 6 маршрута.“

Безспорните  познания и дългогодишен опит в производството на аутдоор облекла, прави Fjällräven експерт в осигуряването на качествени и надеждни панталони и клинове, с които да не се спирате пред предизвикателствата. Тази година шведският експерт създава иновативната колекция клинове, специално разработени за жени –  Abisko Pro, с която иска да се превърне предпочитана марка за екипировка на открито при жените.

Какво искат жените по време на трекинг

С уникален дизайн и функционалност, създаващи неповторим комфорт по време на трекинг, новите клинове Аbisko Pro дават на дамите необходимата увереност, независимо от терена. Вдъхновението на Fjällräven за създаването на такъв продукт е породено от спецификите на женското тяло и неговата склоност да се променя постоянно. За да може всяка дама да се чувства комфортно сред природата,  Abisko Pro подчертава всяка извивка на тялото, приляга и се оразмерява добре като в същото време притежава функционалност и стил.

„Целта е да се даде възможност на повече жени да се запознаят отблизо с природата именно чрез походи, било то на кратки или дълги разстояния. За такова начинание е необходима правилната екипировка. От наблюдения установихме, че повечето жени предпочитат клинове пред панталони, но с Abisko Pro всъщност не е нужно да избирете между двете. Те взимат най-добрите характеристики и от двата вида екипировка.“, споделя Дона Брунс, глобален директор за продуктовото развитие на Fjällräven.

Създаден от жени за жени

Само една жена, може да разбере друга жена, затова Fjällräven събира експертен екип само от жени, които да създадат колекцията Abisko Pro. Зад прокетирането и осъществяването на клина за трекинг стоят осем професионалисти в областа, разбиращи нуждите на дамите, независимо дали става въпрос за дълъг или кратък преход. И всички те лично тестват клина и го променят, спрямо телосложението и нуждите си, за да получим крайния резултат – изключително надеждно аутдоор обекло.

„Тези дами съставляваха нашата разнообразна работна група, като всяка една от тях си имаше свое предпочитание за прекарване на времето сред природата. Те също са и международен екип, идващ от четири различни континента и представляващ четири уникални климатични региона. Също така всяка от тях има различни изисквания за клиновете според типа на тялото. Висока, къса, малка талия, извити форми, дълги крака и къс торс или пък дълъг торс и къси крака. Всякакви възможни вариации.“

Защо Abisko Pro не е като другите

Трекинг клинът на Fjällräven е изработен от двойно плетена и влагоотвеждаща материя с функционални елементи. Той е подсилен на коленете и седалището с влагоабсорбиращата материя Cordura, направена от рециклиран полиестер и устойчива на протъркване.

Също така разполага и с два странични джоба с улеснен достъп, а 7/8 дължината на крачолите му го прави перфектен за носене с високи чорапи или обувки над глезена.

Технически характеристики на Abisko Pro:

  • Размери: XS-XL
  • Материал: 71% полиестер, 29% еластан, 90% полиамид, 10% еластан
  • Прилягане/талия: Прилепнало/висока талия
  • Подсилване: Колена, Седалище
  • Фиксирана дължина на клина
  • Тип крачол: панталон 7/8
  • Тегло: 245 g при размер S

Вземи своя функционален трекинг клин Abisko Pro на Fjällräven oт онлайн магазинът им тук или посети магазинът им в гр.София, The Mall, бул.Цариградско шосе 115, партер.

 

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.