Не пропускай изложбата „WALLTOPIA -СВЕТА НА КАТЕРАЧНАТА И УВЕСЕЛИТЕЛНАТА ИНДУСТРИЯ “ в София

Oт 16 до 30 май на изложбеното пространство - градинката на Кристал, София

0


Дата на събитието: 16.05.2022

Сподели

Shares
Walltopia
Снимка: Walltopia

През последните години катеренето на закрито се развива главоломно. Градските катерачни обекти са места за срещи и прекарване на свободно време. Цялостната култура на спорта вече е на едно ново, по-високо ниво. В комбинация с факта, че катернето е сред най-новите олимпийски дисциплини, се получава една от бързо развиващите се спортни и увеселителни индустрии в света. В тази развиваща се среда, българските производители на катерачни стени са световен лидер, с над 50% пазарен дял.

Walltopia
Снимка: Walltopia

В пространството за изложби на открито –„Градина Кристал“ ще можете да разгледате подбрани фотографски разкази “Уолтопия истории”, които представят част от впечатляващите проекти на компанията през годините. Чрез тях щe ви разкажем за пътя, по който един български екип се превръща в световен лидер в производството на катерачни стени и един от водещите производители на атракционни съоръжения. 

Walltopia
Снимка: Walltopia

Към днешна дата “Уолтопия” има над 2000 проекта в повече от 80 страни на 6 континента, а въображението и уменията на нейните служители стоят в основата на уникални продукти, които задават тенденциите на пазара вече над 24 години. 

Сред представените експонати ще откриете най-големите катерачни зали и стени в света, най-големия въжен парк в света, Ролглайдър, който дава възможност на хората да летят като птици и много други удивителни проекти. Ще видите и поредица от интересни истории като тази за това как екип от български монтажници изгражда стената за Световното първенство за 72 часа или как шерпите в Хималаите се учат да катерят на най-високо разположената изкуствена катерачна стена в света, дарена от “Уолтопия”. 

Walltopia
Снимка: Walltopia

Пожелаваме ви приятна разходка и се надяваме тя да ви донесе вдъхновение! 

Можете да разгледате 28-те пана от 16 до 30 май на изложбеното пространство – градинката на Кристал, София.

Walltopia
Снимка: Walltopia

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.