20-годишният опит на Българската Антарктическа Експедиция в новата колекция Antarctic Capsule на DIELSPORT

Колекцията е вдъховена от работата на марката с българските антарктици и използва иновативни технически материи, съчетани с рециклирани материали за надеждна екипировка

0
 

Сподели

Shares

Стремежът към покоряването на нови хоризонти и търсенето на перфектната екипировка прави DIELSPORT една от водещите марки в производството на качествени аутдор облекла. От 2002 г. българската марка разработва специална колекция за нуждите на учените от Българската Антарктическа Експедиция. Всяка година те прекарват месеци наред на южния остров Ливингстън в изследване на климатичните промени и влиянието на човека върху полярните ледове.

„Тяхната обратна връзка за облеклата ни дава възможност непрекъснато да подобряваме функционалността и устойчивостта им, тествани и доказани дори и в суровите условия на ледената пустиня. За да можем да ти предложим екипировка, с която заедно да опознаваме и най-предизвикателните кътчета по света.“, казват от DIELSPORT.

Вижте историята за 30-годишния на марката и пътя и към успеха

Antarctic Capsule е символ на капсулата, която те пази от неблагоприятните външни условия и ти дава нужната увереност да продължиш своя преход. В тази колекция науката среща устойчивото развитие: иновативни технически материи са съчетани с рециклирани материали, за да ти предложат надеждна екипировка с мисия за устойчиво бъдеще. И всичко това, произведено в сърцето на България, в региона с най-дълга история и изградени традиции в зимните спортове – Родопите.

Колекцията се състои от връхни облекла с функционален дизайн и висока степен на издръжливост, доказали се дори и в екстремните условия на Антарктика. Моделите позволяват да ги носиш един върху друг, постигайки ефекта на наслояването – така важно по време на движение и при бърза промяна на климатичните условия по време на преход.

Oscar Primaloft Capsule

Топлата капсула е пухкаво и термоизолиращо яке с подплата от PrimaLoft. Еластичната материя е едновременно дишаща и водоустойчива, което го прави подходящ външен слой за по-топлата част от зимния ден.

Adwin 2.5L Wind Capsule

2.5-слойната ветровка е изработена от еластична материя и е подходяща за средно натоварване по време на преход или каране на колело. Освен че е ветро- и водоустойчива, ветровката разполага и с вентилационни ципове на гърба за регулиране на температурата и ефектна принтирана подплата.

Adrian 2.0L Wind Capsule

Двуслойната ветровка от еластична материя е еднакво устойчива на лек дъжд и вятър. Скритият отвор на гърба за вентилация осигурява допълнителен комфорт по време на движение.

Adonis 1.0L Soft Capsule

Ултра лекото яке от еластична материя и компактни размери е подходящо за всякакви ситуации. Намалява загубата на топлина при леко натоварване и извежда влагата далеч от тялото при усилен преход. Защитава те от вятър и лек ръмеж чрез допълнителна DWR обработка за повишено водоотблъскване. Прибира се в малка торбичка, която се прикачва с клипс към раницата.

Новата колекция Antarctic Capsule може да разгледате в официалния онлайн магазин на марката, във физическия магазин на DIELSPORT на адрес гр.София, бул.Черни връх N:32 и в магазините на SPORT DEPOT.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.