Limitless: Новият видео подкаст за екстремни спортове

Водещ на формата е Оги Начев!

0
 

Сподели

Shares

Нашият дългогодишен приятел Оги Начев, с който не веднъж сме работили по екстремни проекти, стартира ново начинание, а именно видео подкаст със заглавие „Limitless“. Няма да крием, че името ни спечели веднага, а любопитството ни какво се крие зад него, ни срещна директно с Оги. Задодохме му три въпроса, чиито отговори бързаме да споделим:

Оги, какво да очакваме от подкаста ти?

Вдъхновяващи истории на професионалисти и атлети, които смятам са светилата в аутдор и екшън спорт културата в България. Крайната ми цел е да вдъхновявам младите да спортуват повече, да прекарват по-дълго време сред природата и да я пазят. Вярвам, че когато човек излезе дори и малко повече извън комфортната си зона, той се развива, става по-силен, по-мъдър, но и по-смирен. Искам да предам тази симбиоза през призмата и опита на гостите ми и по начина, по който я разбирам аз.

Откъде дойде идеята за неговото създаване и защо реши да се занимаваш с това?

Честно казано последните няколко години доста хора ми споделиха, че трябва да направя подкаст за екшън спортове. Бях водещ на телевизионно предаване 6 години, сблъсках се с невероятни хора и истории, а отделно съм в екстремните спортове от повече от 20 години и до голяма степен те определят живота ми. Преломната точка всъщност настъпи благодарение на приятелката ми, която ме „окрили“ да го направя.

Къде може да гледаме „Безграничието на човешките сили“?

В youtube каналът на Limitless Video Podcast. Април месец ще излезе и първият епизод. Звукът ще се стриймва в Spotify и другите популярни платформи за подкаст. В момента можете да последвате проекта в:

Instagram: https://www.instagram.com/limitless_videopodcast/

Facebook: https://www.facebook.com/Limitless.Video.Podcast/

Там можете да следите всички ъпдейти, гости и истории.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.