Поеми към нови хоризонти с Garmin INSTINCT 2

Бъди такъв, какъвто искаш, независимо от ситуацията!

0
 

Сподели

Shares

Ако има смарт часовник, който хем да побира целия свят върху ръката ти, хем да е на достъпна цена и да независи от никакви обстоятелства, то това е фантастичния модел на Garmin – Instinct 2.

С какво ни заинтригува ли? С издръжливостта си, която е от изключително значение за търсещи приключението хора, практикуващи различни спортове и обичащи аутдор начина на живот. Но не само с това! Голямата изненада е, че част от моделите на серията са соларни – с неограничен живот на батерията в режим на смарт часовник. Освен това, Power Manager ти позволява да удължиш живота на батерията, като контролираш какви настройки и сензори да черпят енергия. Еха!

Създаден да подчертае индивидуалността ти във всякакви условия

Garmin Instinct 2 веднага прави впечатление със смелите си цветове и  дисплея с висок контраст, който ти позволява да покажеш на света, че правиш нещата по свой собствен начин.

Моделът е изключително издръжлив, което го прави верен съюзник във всяка екстремна ситуация. С него можеш да  се гмуркаш, защото е водоустойчив до 100 метра или да практикуваш любимите си занимания, благодарение на неговата устойчивост на топлина и удари. Освен това е снабден с подсилен с полимер корпус и химически подсилено, устойчиво на надраскване Corning® Gorilla® Glass стъкло – това устройство е създадено да издържа на много!

Друга технологична иновация на серията Instinct  е соларният панел при соларните модели, което означава само едно – неограничен живот на батерията в режим на смарт часовник. С помощта на Power Manager можеш да удължиш живота на батерията, като контролираш какви настройки и сензори да черпят енергия.

Открий нови светове под дисплея

Носещ изцяло духа на Garmin часовниците, в модела ще намериш множество от приложения и функции, които ще те съпътстват навсякъде.

Запознаваме те с някои от тях:

MULTI-GNSS ПОДДРЪЖКА

Без значение дали си на туризъм, планинско колоездене, бягаш или караш ски, със смарт часовника ще имате достъш до множество глобални сателитни системи за навигация (GPS, GLONASS и Galileo), за да проследяваш движението си в по-предизвикателни среди, отколкото само с GPS.

ABC СЕНЗОРИ

Навигирай по следващата си пътека с ABC сензори, включващи алтиметър с данни за надморската височина, барометър за наблюдение на времето и 3-осен електронен компас.

ФУНКЦИИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ

Когато сдвоиш часовника и телефона си, местоположението ти на живо може да бъде изпратено до контактите ти ръчно или по време на избрани дейности на открито — автоматично, с вградено засичане на инциденти.

ВГРАДЕНИ СПОРТНИ ПРИЛОЖЕНИЯ

С предваритело заредени профили на активност за бягане, колоездене, плуване, силови тренировки, катерене на закрито, виртуално бягане, голф, йога, пилатес и др. ще можеш да спортуваш и да следиш ефективно резултатите си.

  • VO2 MAXИндикатор за това как можете да очаквате да се представите. Той дори отчита промени в производителността, които могат да бъдат причинени от топлина или надморска височина.
  • PULSE OX За аклиматизиране на надморска височина или наблюдение на съня. Pulse Ox сензорът използва светлинни лъчи на китката, за да прецени колко добре тялото ти усвоява кислород.
  • ИНТЕНЗИВНИ МИНУТИПроследявайте колко минути енергична активност получавате, кога ги печелите и по време на дейност. Можете дори да ги прегледате като поле с данни по време на времеви активности.

И още…

Garmin Instinct 2 е създаден да не ти липсва абсолютно нищо, затова с него лесно и бързо ще получаваш имейлите си или известия от приложения. Освен това, Solar версиите на серията разполага с GARMIN PAY™ БЕЗКОНТАКТНИ ПЛАЩАНИЯ, което ще превърне пазаруването ти в истинско удоволствие.

Научи повече за серията Instinct в официалния сайт на Garmin тук или посети магазинa на марката на адрес София,Бул. “Васил Левски” 80-А.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.