Отиди по-далеч с Garmin FENIX 7

Имат ли лимит възможностите ти?

0
 

Сподели

Shares

Часовниците на Garmin винаги са ни впечатлявали с технологичните си решения, а новият Fenix 7 предизвиква истинска революция в сферата. Мултиспорт GPS часовникът бързо ни обра овациите с богатия си набор от функции, фантастичен дизайн и неподозирани опции, събрани в едно, меко казано, впечатляващо устройство. Или иначе казано – моделът Fenix 7, както и цялата серия, ни стават най-верните партньори в ежедневието – от тренировките, през ваканцията до ходенето на работа, навсякъде и по всяко време.

Какво прави Fenix 7 толкова силен смарт часовник?

Моделът обединява различни функции за твоите тренировки, множество спортни приложения, сензори за наблюдение на здравето, събрани в стилен корпус.

Неговото Power Glass™ или Power Sapphire™ (само за Solar и Sapphire Solar моделите) стъкло използва слънчевата енергия, за да удължи живота на батерията, така че вече не е нужно да се притесняваш, че любимият ти часовник ще те „изостави“ насред нищото. Слънчевото зареждане осигурява до 18 дни живот на батерията в режим на смарт часовник, което означава само едно – с него може да правиш много повече!

Като надежден спътник във всяко твое начинание, Fenix 7 проследява всички твои статистически данни, а функцията PacePro™ те превежда безопасно през терените, които не познаваш.

Изключителен дизайн

И при този модел, Garmin са успели да постигнат перфектен външен вид, създавайки сериозен смарт часовник с голям 1,3-инчов дисплей и 47 мм корпус „облечен“ във фантастичен дизайн.

Часовникът е тестван според военните стандарти на САЩ за устойчивост на топлина, удар и вода. Бутоните за управление, които работят във всяка среда, са съчетани с отзивчив нов сензорен интерфейс за по-бърз достъп.

Приложения за всяка ситуация

Като фенове на екстремните спортове, знаем колко е важно да разполагаш с надеждно приложение за всяка твоя активност. При Fenix 7 веднага ни печелят предварително заредените профили за бягане, плуване, колоездене, туризъм, гребане, ски, голф, сърф, катерене на закрито и др.

Запознаваме те с най-любимите ни:

BACKCOUNTRY SKI

Този предварително зареден профил помага да се направи разлика между каране на ски и изкачване. Той отчита показатели, специфични за изкачване или спускане.

MTB DYNAMICS

Проследявай детайлите на всяко каране с показатели за планинско колоездене плюс специализирани Grit™ и Flow™ измервания, които оценяват трудността на пътеката и колко плавно се спускаш. Освен това ти показват и резултата, така че да следиш нивото си.

HIIT ТРЕНИРОВКИ

Този профил на активност проследява твоите високоинтензивни интервални тренировки, включващи AMRAP, EMOM, Tabata и персонализирани.

PACEPRO™ ТЕХНОЛОГИЯ

Първата по рода си PacePro функция, която ти помага докато бягаш да поддържаш темпо с точни насоки.

Какво още?

Освен всички страхотни приложения за поддържане на формата ти, Fenix 7 разполага с точни и практични функции, с които и на най-дългото пътуване може да си спокоен, че ще намериш посоката.

MULTI-GNSS ПОДДРЪЖКА

Достъп до множество глобални сателитни навигационни системи (GPS, GLONASS и Galileo), за да проследявате в по-предизвикателни среди, отколкото само с GPS.

ABC СЕНЗОРИ

Навигирай смело по следващата си пътека с ABC сензори, включващи алтиметър за данни за надморската височина, барометър за наблюдение на времето и 3-осен електронен компас.

TOPOACTIVE  КАРТИ

Изтегли  TopoActive Europe Maps от цял свят. Използвайте вградената Wi-Fi® връзка за лесно зареждане и актуализиране на карти и софтуер, без да използваш компютър.

SKIVIEW™ КАРТИ

Предварително заредени SkiView карти с имена на писти и оценките за трудност за повече от 2,000 ски курорта по целия свят.

Технологии на новото време

Fenix 7 притежава множество функции, които стриктно ще следят жизнените ти показатели и потребности като така ще ти помогнат да се грижиш за здравето си по най-добрия начин.

Оптичната технология за сърдечен ритъм измерва интензитета на дейността, както и променливостта на сърдечната честота, за да изчисли нивото на стрес. Той също така проследява под вода без необходимост от допълнителен пулсомер за гърдите. Pulse ox сензора използва светлинни лъчи на китката ти, за да прецени колко добре тялото ти абсорбира кислород при определена надморска височина.

Часовникът ще се погрижи да следиш съня, хидратацията на организма, както и дишането си през целия ден.

И накрая, но не на последно място (защото много още можем да ти говорим за този съвършен смарт часовник) ти споделяме, че разполага и с музикални приложения, за да слушаш любимите си парчета навсякъде, смарт известия за имейлите ти или съобщенията ти в мрежата и безценния GARMIN PAY™ за безконтактни плащания.

Научи повече за серията Fenix 7 в официалния сайт на Garmin тук или посети магазините на марката на адреси в София, Бул. „Проф. Асен Йорданов“ 4-В и Бул. „Васил Левски“ 80-А.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.