Време е за природа! Време е за Fjällräven Classic 2022!

Изживей емоцията това лято с Fjallraven!

0


Дата на събитието: 01.01.1970

Сподели

Shares

Аутдор експертът в екипировката, Fjällräven обяви, че тази година ще проведе емблематичния си поход Fjällräven Classic на цели 6 маршрута oт 12 до 19 август 2022 г. Преживяването е една от най-старите инициативи на марката и има за цел да събере любители на природата от целия свят, които заедно да се насладят на удоволствието от това, да се движиш в едно с природата.

Дали ще изберете красотата и прохладата на шведските планини през август или искате да се впуснете в новото преживяване от серията Classic, което ще се проведе в планините на Корея за първи път този октомври, едно е сигурно, очакват ви дни изпълнени с незабравими залези и изгреви, които ще ви карат да искате да прекарвате все повече дни сред природата.

Основната философия на Fjällräven Classic е, че всеки се движи в едно с природата, затова скоростта, с която преминавате маршрута не е от значение. Оказва се обаче, че бързината е от значение, ако искате да сте част от преживяването през тази година. Билетите за първия от поредицата преходи, този в Германия, свършиха за едва два часа! Изумително е каква е притегателната сила на природата.

Необходим ли е опит и години прекарани в планината, за да можеш да се насладиш на удоволствието от Fjällräven Classic?

Приятелките Каролина Симингтън и Линда Персон са две от участничките в един от преходите в Швеция преди години. Записвайки се за участие, те знаят изключително малко за многодневните преходи, но ентусиазмът им е голям и все пак се регистрират за Fjällräven Classic Швеция. След като се получили потвърждение на билетите си, те започват да гугълват – много.

„Наложи се да проверяваме в Google как се използва котлон за къмпинг. Днес си мисля, че изобщо не сме имали представа в какво се забъркваме!“ споделят двете дами.

Цялата тази подготвителна работа обаче се отплаща.  След пет дни и 110 километра те не само се чувстват уверени да правят планински преход, но и споделят, че са развили по-дълбока връзка с природата и признателност за положителния ефект, който може да има времето в планината върху ума. А медалите, които получават в края на маршрута, са тяхното напомняне, че няма невъзможни неща.

Всяко от събитията се провежда при засилени мерки за безопасност на участниците.

Билети могат да закупени от сайта на събитието тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.